string(1) "b"
Profielfoto van Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop.nl

De Amer 33, 8253 RC Dronten

Over ons

Kunststofplatenshop.nl is als webshop gespecialiseerd in het leveren van kunststof plaatmateriaal. Wij bieden een ruim assortiment aan plaatmaterialen in verschillende diktes en kleuren.

Over ons

Zo leveren wij PVC platen, Plexiglas platen, Polycarbonaat, HPL, Trespa® en Dibond. Ook leveren wij diverse technische kunststoffen op maat. Wij werken uitsluitend met kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit. Wij onderscheiden ons in het leveren van al het plaatmateriaal op de gewenste maat. Wij zagen alle materialen computergestuurd op de halve millimeter nauwkeurig. Ook doen wij er alles aan om onze klanten het gewenste plaatmateriaal zo snel mogelijk te leveren. Elke levering binnen 48 uur, is waar wij naar streven. Wij leveren aan zowel bedrijven en opleidingsinstellingen als aan particulieren. Bij ons kunt u veilig betalen via iDeal, creditcard, Bancontact/Mistercash, PayPal en via bankoverschrijving. Door onze webshop geheel te laten lopen via een versleutelde SSL verbinding (HTTPS) bent u verzekerd van de veiligheid van uw gegevens. Wij vragen al onze klanten ook om onze dienstverlening te beoordelen via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem. Wij scoren hier gemiddeld een 8.9 uit maximaal 10 punten. Op basis van de feedback van onze klanten werken wij aan een doorlopende verbetering van onze kwaliteit en service. Door onze uitgebreide ervaring op het vlak van kunststofplaatmateriaal voorzien wij onze klanten ook van deskundig advies over het beste materiaal voor de gewenste toepassing. Naast het leveren van standaard platen op maat bieden wij ook maatwerk oplossingen voor grote(re) projecten.

Maatwerk oplossingen

Voor grote(re) projecten waar maatwerk benodigd is kunt u ons een e-mail sturen met uw wensen. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten. Wij kunnen dan specifiek op basis van uw vraag een calculatie maken. Wij denken graag met u mee in het vinden van de beste oplossing voor uw project. Wenst u direct deskundig advies, neem dan per telefoon contact op.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop