string(1) "b"
Profielfoto van Kroon Kozijn Nederland bv

Kroon Kozijn Nederland bv

Eekhegstraat 8, 6942 GB Didam

Over ons

Kroon Kozijn behoort tot de absolute top in de branche van kozijn fabrikanten.

Over Kroon Kozijn

Kroon Kozijn is met haar 25 vestigingen zelfs de grootste van Nederland! De doorontwikkelde producten van Kroon Kozijn zijn al ruim 40 jaar jaar zeer succesvol. Dit in combinatie met professionele afnemers maakt de formule een sterke en zekere partner. Al onze kozijnen leveranciers zijn keurmerk dealers en uw vertrouwen waard.

Elke dealer heeft een showroom waarin u duidelijk kunt zien wat de verschillende mogelijkheden zijn. Bezoek deze showroom en laat u volledig informeren. Veel dealers doen meer dan alleen kozijnen plaatsen en kunnen bijvoorbeeld ook zonwering aanbrengen of serres plaatsen. Een ding is zeker, een dealer van Kroon Kozijn is altijd een vakman!

Bij de erkende Kroon Kozijn dealer kunt u altijd vragen naar het Kroon Kozijn garantie certificaat, zodat u zeker bent van kwaliteitskozijnen en andere kwalitatief hoogwaardige producten en een dito montage.

Het aantal producten dat wordt aangeboden is zeer groot. Zo is er een royaal assortiment aan deuren in alle soorten en maten. Ook voor de aanbouw van een schuifpui bent u bij Kroon Kozijn aan het juiste adres.

Montage van kunststof kozijnen.
Naast het produceren van kozijnen is de montage van de kozijnen minstens even belangrijk. Een kozijn van zeer hoge kwaliteit moet natuurlijk ook perfect worden gemonteerd voor een optimaal resultaat. De Kroon Kozijn dealers zijn geselecteerd op vakkundigheid en dat komt voornamelijk naar voren in het vakmanschap wat komt kijken bij de montage van uw kozijnen. Ook na de plaatsing van uw kozijnen kunt u voor service terecht bij uw dealer. Bij de Kroon Kozijn dealer kan de klant rekenen op service, zowel voor, tijdens als na de koop!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.kroonkozijn.nl.  

Dealers

laatst toegevoegd

Kroon Kozijn Visser

Kroon Kozijn Nijmegen

Kroon Kozijn Haarlem

Kroon Kozijn Dijkman Oldemarkt

Kroon Kozijn Den Haag

Kroon Kozijn Assen

Kroon Kozijn Almere

Kroon Kozijn Purmerend

Ontdek de 22 dealers