Profielfoto van KOK Meubelen

KOK Meubelen

Klaprozenweg 1, 1032 KK AMSTERDAM

Over ons

KoK Meubelen is sinds 1999 gevestigd in Amsterdam en werd in korte tijd een begrip in Amsterdam en omstreken. KoK Meubelen is klant en service gericht en door de scherpe verkoopprijzen absoluut een bezoekje waard, online in hun webshop of bij ze in de showroom. KoK Meubelen heeft een grote collectie betaalbare design meubelen, variërend van loungebanken, bankstellen, design verlichting, salontafels, eettafels tot aan volledige slaapkamers, kasten, dressoirs, tw/HiFi meubelen en nog veel meer.

Service

Door goede afspraken met leveranciers kunnen ze hun producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden. KoK Meubelen staat ook voor kwaliteit, alle door hun verkochte producten worden door hun inkoop team zelf beoordeeld op kwaliteit en prijsverhouding en hun standaard is hoog.

Ook is KoK Meubelen continue bezig met vernieuwing en met het zoeken naar de nieuwste trends in meubelland. Het kan gebeuren dat een klant een specifiek artikel zoekt wat KoK Meubelen nog niet in de collectie heeft, ook dan helpen ze je graag om dit artikel te vinden en om dit artikel eventueel in de collectie op te nemen. De ideeën en meningen van hun klanten tellen namelijk ook bij KoK Meubelen. KoK Meubelen bezorgt door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en indien hun klant niet in staat is om een meubel zelf te monteren dan kan dit op verzoek ook gedaan worden door hun bezorgservice. De bezorgservice bezorgt niet tot aan de deur, maar tot op de plaats waar jouw meubel moet komen.

Webshop

Online is KoK Meubelen ook actief en hebben ze in 2012 de webshop www.goedkoopmeubelen.nl geopend. Deze webshop is inmiddels al een groot succes en de klantentevredenheid is hoog. Mede door het steeds groter wordende aanbod, de goede prijs en kwaliteit verhoudingen weten steeds meer bezoekers de webshop te vinden. Want voor design interieur ben je bij KoK Meubelen bij het goede adres.