Profielfoto van Keukenstudio De Boo

Keukenstudio De Boo

Industrieweg 25f, 3762 EG SOEST

Over ons

U ziet uw droomkeuken voor u, wij helpen u bij het ontwerp. U hebt een budget, wij een passende prijs. Bovendien nemen wij alle tijd, zodat u geen overhaaste beslissingen neemt. Kwaliteit staat daarbij voorop. Daarom laten onze adviseurs u de beste oplossingen zien en behoort zelfs een kookdemonstratie tot de mogelijkheden.  Een keuken uitzoeken doet u niet dagelijks. DeBoo Keukenstudio heeft veertig jaar ervaring, en helpt u graag bij het realiseren van uw droomkeuken! Of u nu kiest voor houten werkbladen, next125 keukens of speciale keukenwerkbladen op maat. DeBoo Keukenstudio, dé specialist in keukens uit Soest, neemt de tijd om uw ideale keuken te realiseren. In verband met onze nieuwe collectie verkopen wij diverse showroomkeukens uit. Wees er snel bij en bezoek onze website www.debookeukenstudio.nl , kortingen tot wel 70%   Openingstijden:  Maandag:      Gesloten. Dinsdag:       10:00 uur tot 18:00 uur Woensdag:    10:00 uur tot 18:00 uur Donderdag:   10:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag:         10:00 uur tot 21:00 uur Zaterdag:      10:00 uur tot 16:00 uur                                                                  

Profiel

Wij beseffen dat wij beter moeten zijn dan een ander om uw keukenleverancier te mogen worden. Beter in ontwerp, beter in prijs en beter in service. Een team van vakmensen is doordrongen van deze filosofie. Onze keuken adviseurs staan voor u klaar om uw keukenwensen vorm te geven. Hierbij geldt kwaliteit als hoogste doel zowel in ontwerp, product en als organisatie. Ervaren professionals die voor u de ideale keuken creëren met gevoel voor kleur en een flinke dosis creativiteit.
Keukens - Apparatuur - Werkbladen - Showroommodellen 
  Voor veel starters is, met name door de prijskaartjes, de drempel van een keukenspeciaalzaak erg hoog. DeBooKeukenstudio verlaagd deze drempel en laat zien dat er wel degelijk betaalbare kwaliteit met een vleugje design verkijgbaar is.    

DeBooKeukenstudio app

Onze DeBoo Keukenstudio app is gratis te downloaden in de App Store.
Foto's van onze showroom kunt u bekijken, informatie inwinnen over onze producten en een afspraak maken is mogelijk.

Veel plezier met onze app.

 

Geschiedenis over DeBooKeukenstudio.

Hoe en wanneer zijn wij begonnen?

DeBooKeukenstudio BV is voortgekomen uit De Boo Bouwmaterialen Utrecht, Rotterdam en Delft.

De Boo Bouwmaterialen is een organisatie met vele vestigingen door het gehele land en is vanaf 1970 tot 2007 actief geweest in de keukenhandel in diverse vestigingen.

In 2005 werd door de directie van De Boo BV aan Jan van Dijk gevraagd de keukenactiviteiten van de genoemde vestigingen over te nemen. De directie had besloten de showrooms in sanitair, keukens en tegels af te gaan bouwen en zich toe te leggen op de core business, puur bouwmaterialen.

De ervaring van Jan van Dijk in de keukenhandel gaat terug tot 1 maart 1988, toen hij in de keukenhandel ging werken in een relatief klein bedrijf en daar eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden ging verrichten. Het inmeten van keukens, maken van tekeningen, verkoop, transport naar de particuliere klant, magazijnwerkzaamheden, etc. Op 1 maart 1992 kwam er een overstap naar De Boo Delft waar hij in de keukenverkoop werkte en dan voornamelijk in nieuwbouw en renovatieprojecten waar hij veel te maken kreeg met aannemers, projectontwikkelaars en architecten. Gezien zijn bouwkundige opleiding was dit een logische stap. Na korte tijd bij De Boo Rotterdam te hebben gewerkt kwam de overstap naar De Boo Utrecht als hoofd showroom. Een team van 10 mensen was actief in de showroom op het gebied van tegel,- sanitair,- en keukenverkoop en het bestellen van deze materialen inclusief montage en aftersale.

Op 1 Juli 2005 werd de nieuwe BV dus opgericht onder de naam “DeBoo Keukenstudio BV” en opereerde vanaf de bekende locatie aan de Briljantlaan te Utrecht. Vanaf 2 Oktober 2010 is de showroom van DeBoo Keukenstudio gevestigd aan de Industrieweg 25F te Soest. Op de eerste verdieping boven de Bouwmaterialenhandel Haringsma BV is een prachtige showroom ingericht met 560 m2 aan keukens. Hier werkt Jan van Dijk persoonlijk in de verkoop van keukens samen met 2 andere medewerksters met veel plezier en op gemoedelijke wijze. Nog steeds staan aandacht voor en meedenken met mensen, transparantie en korte lijnen tijdens het offertestadium maar ook tijdens en na de montage en/of aflevering, centraal in de werkwijze.

Sinds 2007 is de Boo Keukenstudio ook MHK Keukenexpert waardoor zij verzekerd zijn van scherpe inkoopsprijzen en een zeer breed assortiment in werkbladen, apparatuur en keukenmeubelen. Reden te meer om eens een kijkje te nemen, u bent altijd welkom voor een bezoek op de reguliere openingstijden maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een advies op een willekeurige doordeweekse avond.

Een bezoek aan deze showroom is altijd de moeite waard!

Wat maakt een keuken perfect?

Er zijn veel criteria, bijvoorbeeld de kwaliteit van de gebruikte materialen, de wijze van verwerking, de betrouwbaarheid en de prestaties van de apparatuur. 

Bij de keuze van onze leveranciers letten we dan ook op deze asepecten. Onze maatstaven zijn hoog – uiteindelijk is voor onze klanten alleen het beste goed genoeg.

Kom gezellig langs voor een kijkje in de showroom en/of voor meer informatie, uiteraard met een hapje en een drankje.

Facebook en Twitter

Ook hebben wij Facebook en Twitter. Like en/of volg ons, en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties!

 https://www.facebook.com/pages/De-Boo-keukenstudio/537582582948422

https://twitter.com/DeBooKeuken