Profielfoto van Jonker Sanitair

Jonker Sanitair

Vlietweg 15, 2266 KA Leidschendam

Over ons

Ruim 30 jaar ervaring als handelsagent vertegenwoordigen wij exclusief gerenomeerde buitenlandse producenten voor de Nederlandse markt

Ruim 30 jaar ervaring als handelsagent in sanitairland vertegenwoordigen wij exclusief voor de Nederlandse markt de merken SAMO SpA uit Italië (douche- en badwanden en doucheplaten), Zucchetti uit Italië (kranen, wellness, baden, meubels, wastafels), Cerasa uit Italië (badmeubels en accessoires), Nuovvo (doucheplaten, wandpanelen, wastafels en meubels) uit Spanje en Drench (industriële douchewanden) uit het Verenigd Koninkrijk.

Producten van deze fabrikanten worden tentoongesteld in de showrooms van onze dealers. 

SAMO

SAMO, opgericht in 1960 en uitgegroeid tot Italiaans marktleider op het gebied van doucheschermen, multifunctionele cabines en hun toebehoren. De permanente technologische innovatie en haar producten van hoge kwaliteit zijn de kenmerkende waarden van SAMO. In 1994 werd SAMO, met een dagelijks fabricatiepotentieel van 2000 douchewanden, als eerste firma in haar sector, de kwaliteit certificatie ISO 9002 toegewezen.

Vandaag telt SAMO zowat 210 medewerkers, die garant staan voor een verdeling op de Italiaanse markt alsook in vele Europese landen door bemiddeling van haar eigen filialen over Europa, waaronder Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Duitsland en Engeland en eveneens wereldwijd door bemiddeling van haar vele locale partners.

Voor meer informatie bezoek de website van SAMO: www.samo.it.

Zucchetti

Zucchetti is een Italiaans familiebedrijf dat in 1929 is opgericht en producent van stijlvolle chrome kranen die met passie en smaak ontwikkelt zijn door bewogen architecten van internationale faam, zoals Antonio Rodriguez, Ludovica en Roberto Palomba. De kranen van Zucchetti zijn een lust voor het oog en een sieraad in uw badkamer.

De wereld van Zucchetti is gebaseerd op een zorgvuldige keuze van smaak en functionaliteit. Sculpturale objecten zijn gemaakt om te worden overwogen en te bewonderen, maar niet alleen dat. Elk product is een speciale zoektocht naar vorm en materie, dat mag worden aangeraakt, gevoeld en ervaren dag na dag.

Elk van de Zucchetti series heeft zijn eigen esthetische 'roeping' , dat een specifieke architectonische taal herinnert. Afgelopen jaren heeft Zucchetti dan ook samen gewerkt met architecten van internationale faam, zoals Matteo Thun, Antonio Rodriguez, Sordina Barbara, Raul Barbieri, Ludovica en Palomba Roberto.

Welkom in de wereld van simple but never ordinary. Welkom in de wereld van Zucchetti.

Cerasa

Cerasa (opgericht 1983) behoort tot de top van beste badkamermeubel fabrikanten. Ieder meubel wordt geheel naar klantwens op maat gemaakt. Bij elke serie van Cerasa staan twee zaken voorop. Kwaliteit en top design. Er is een enorme keus in kleuren en materialen. Elke gewenste lakkleur in hoogglans of mat is mogelijk of diverse houtfineren met houtstructuur. De wastafelbladen kunnen geleverd worden in standaard keramiek maten of als maatwerk in hout, Solid Surface, Acryl, HPL, Deimos stone, Ecomalta, glas en kunstmarmer. En voor elk blad geldt weer keuze uit verschillende wasbakken.

Voor meer informatie bezoek ook eens de website van Cerasa

Nuovvo

Nouvvo komt uit Spanje en is gespecialiseerd in doucheplaten, wandpanelen en wastafels. 

Voor meer informatie bezoek ook eens de website: http://www.nuovvo.com/

Drench

Drench is een fabrikant uit de UK en is gespecialiseerd in industriële douchewanden. 

Voor meer informatie bezoek ook eens de website: https://www.drenchshowers.co.uk/