Profielfoto van JB Woonstijl

JB Woonstijl

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraa t, 6828 BZ Arnhem
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

In ons assortiment hebben wij van vele grote merken, tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen zonwering, ophangsystemen en vele accessoires om uw huis smaakvol in te richten.

JB Woonstijl met een groot assortiment:

JB Woonatijl heeft meer dan 50 jaar ervaring en een goede, bekende naam in haar regio. In ons assortiment hebben wij van vele grote merken, tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, gordijnen, vitrage, binnen zonwering, ophangsystemen en vele accessoires om uw huis smaakvol in te richten. U kunt het allemaal op uw gemak bekijken. Natuurlijk met een heerlijk kopje koffie erbij. Onze winkel is te vinden aan de Ir. van Muijlwijkstraat 210 in centrum van Arnhem (vlakbij de Steenstraat).

JB Woonstijl, voorheen Jan Brinker Tapijt, zit al sinds 1964 in Arnhem en vanaf 1989 aan de Ir.van Muijlwijkstraat 210. In 1992 is de winkel overgenomen door Nol en Gerda Beek, die daarvoor al jaren werkzaam waren bij Jan Brinker Tapijt.

Ouderwetse persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons voorop.
JB Woonstijl heeft een certificaat van de Centrale Branchevereniging Wonen.
Wij adviseren en helpen u graag bij het invullen van uw woonwensen.
Dankzij hun inspanningen zitten we hier nog steeds en zijn we in Arnhem een begrip geworden. In 2000 is hun zoon Ronald Beek erbij gekomen en in 2005 nam hij met zijn vrouw Yvonne Beek de winkel over. Iedereen blijft natuurlijk meewerken, zoals dat gaat in een familiebedrijf. Dus als u in de winkel komt, zult u door één van ons geholpen worden. 

 

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.jbwoonstijl.nl