string(1) "b"
Profielfoto van Jans Wonen

Jans Wonen

Schoolstraat 1A, 5373 BA Herpen

Over ons

Jans Wonen Herpen: Al drie generaties thuis in uw huis

Vertrouwde kwaliteit in een ruime regio

Riek Jans-Megens en Femke Jans verrichtten op 12 juli 2000 de opening van de nieuwbouw van Jans Wonen aan de Schoolstraat in Herpen. Daarmee waren zowel het verleden als de toekomst van het familiebedrijf bij die activiteit betrokken. Maurice en Annemarie Jans mogen nu dan wel vol trots in hun fraaie onderkomen aan het werk zijn: Jans Wonen kan bogen op een gedegen stuk historie, waarin de goede naam werd opgebouwd.

De basis voor het huidige Jans Wonen werd eigenlijk al in 1948 gelegd. Jan en Anna Megens, de grootouders van de huidige eigenaars, begonnen toen een soort supermarktje. Daarin was ook aandacht voor woningtextiel. Halverwege de jaren zestig namen Tiny en Riek Jans-Megens de zaak van haar ouders over. Rond 1995 namen Maurice en zijn vrouw Annemarie Jans Wonen over. Maurice: "Ik heb voor dit vak gekozen omdat het aankleden van huizen een mooi en dankbaar werk is. Wat je moet doen wordt gezien. Elke klus is weer anders en je werkt veel met mensen", zo licht hij zijn motivatie toe.

Jans wonen wist in de voorbije decennia een prima naam op te bouwen in een ruime regio. Zowel particulieren als projectmatige klanten maakten kennis met de kwaliteit en vakkundigheid van het kleine team. Of het nu om vloerbedekking in allerlei vormen, gordijnen, vitrage, of binnen- en buitenzonwering gaat: Bij Jans Wonen is elke klus in goede handen. Vanuit Herpen wordt een steeds groter werkgebied bestreken. Met een eigen atelier, twee vakbekwame stoffeerders, service en flexibiliteit hoog in het vaandel en een compleet aanbod aan woning- en projectstoffering, is Jans Wonen een niet meer weg te denken naam in Herpen en wijde omgeving. Met het nieuwe, ruime pand is het familiebedrijf bovendien helemaal klaar voor de toekomst.

Lokatie

Jans Wonen staat zes dagen per week klaar voor zowel particuliere als projectmatige klanten.

Schoolstraat 1a
5373 BA Herpen (NBr)
T: 0 486 - 41 61 59
F: 0 486 - 41 66 07
E: info@janswonen.nl

Openingstijden

Maandag    9.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag     9.00 t/m 18.00 uur
Woensdag  9.00 t/m 18.00 uur
Donderdag 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag      9.00 t/m 20.00 uur
Zaterdag    9.00 t/m 16.00 uur