Profielfoto van Interclusive

Interclusive

Jupiter 65, 2685 LV Poeldijk
maandag
00:01 - 23:59
dinsdag
23:00 - 23:59
woensdag
00:01 - 23:59
donderdag
00:01 - 23:59
vrijdag
00:01 - 23:59
zaterdag
00:01 - 23:59
zondag
00:01 - 23:59

Over ons

Interclusive verkoopt een assortiment van unieke, hoogwaardige producten en merken die met liefde en zorg geselecteerd zijn uit verschillende werelddelen.

Interclusive 

Maak een avond op de bank helemaal compleet met exclusieve woonaccessoires van Interclusive. Dé webshop als het gaat om woondecoratie. Van geurolie voor diffuser tot aan houten woonaccessoires en van een tapas borrelplank tot aan vloerkleden; wij verkopen alle benodigde producten om jouw huis echt een thuis te maken en dat onder één dak. Je kan bij ons alles in één keer kopen.

Door ons totaalpakket kopen wij bij grote, kwalitatief goede merken in, en kunnen wij luxe woondecoratie aanbieden voor scherpe prijzen. Maar dat is nog niet alles, wij adviseren ook graag bij het maken van de juiste keuzes die passen bij jouw wooninrichting.

Samen gaan we voor lekker koken en tafelen met je geliefden, het creëren van een luxe en warme sfeer in huis en het jezelf verwennen met warme, zachte accessoires met onze exclusieve woondecoratie voor op de bank.

 

Hoe plaats ik een bestelling bij Interleer?

Kijk rond op de webshop van Interclusive, www.interclusive.nl en geniet gerust van ons assortiment van unieke, hoogwaardige producten en merken die met liefde en zorg geselecteerd zijn van over de hele wereld. Het team bij Interclusive heeft een oog voor kwaliteit. Wij zorgen er bovendien voor dat onze producten praktisch en waardevol zijn.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Wij van Interclusive.nl zitten voor uw klaar! Stuur een email naar info@interclusive.nl