Profielfoto van Installatiebedrijf Hans Smits

Installatiebedrijf Hans Smits

Bernadettelaan 1, 5865 BJ TIENRAY

Over ons

Hans Smits is erkend installateur. Hij is de aangewezen vakman om uw badkamer, toilet, verwarming en ventilatie vakkundig te installeren.

Installatiebedrijf Hans Smits

Bij Installatiebedrijf Hans Smits te Tienray bent u verzekerd van een optimale uitvoering van het werk, zodat u tot in lengte van dagen ongestoord van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.

In de showroom van Hans Smits nemen ze graag de tijd voor u. Hans Smits geeft samen met u vorm aan de badkamer die perfect aansluit op uw wensen en budget. U hebt keuze uit een uitgebreide collectie van topmerken, die in het ontwerp van uw badkamer op harmonieuze wijze worden gecombineerd.

Contact

Adresgegevens: 
Bernadettelaan 1
5865 BJ Tienray
Tel. 0478 691592

openingstijden Showroom

Maandag       13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag         13.00 tot 18.00 uur
Woensdag      13.00 tot 18.00 uur 
Donderdag     13.00 tot 18.00 uur
Vrijdag           13.00 tot 18.00 uur
Zaterdag        09.00 tot 13.00 uur

Artikelen

meest recent

Verwarming

De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit. Daarom kiest Hans Smits voor het merk Nefit.Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmteoplossingen. Inmiddels is Nefit al meer dan dertig jaar het meest verkochte merk HR-ketels.U kunt bij Hans Smits terecht voor:AdviesInstallatieWandverwarmingZonne-energieWarmtepompenLuchtwarmte pompen (EnviLine)Warmte GarantieplanEnviLine BivalentDe EnviLine buitenunit – Split of Monoblock – wordt gecombineerd met een bivalente wandhangende EnviLine binnennunit en een externe bijverwarmer, bijvoorbeeld een (aanwezige) cv-ketel of hout- of pelletkachel.Het warme water wordt geleverd door een cv-combiketel, of door de combinatie warmtepomp en bijverwarmer. In het laatste geval gaat het om een single cv-ketel met een losse warmwaterboiler.Een voordeel van deze variant is dat de regeling van de warmtepomp continu bepaald of het kosten- efficiënter is om de warmtepomp in te zetten, of de bijverwarmer. 

Installatiebedrijf Hans Smits

Ventilatie

Voor innovatieve ventilatie bent u bij Hans Smits aan het juiste adres. Naast het installeren van ventilatiesystemen neemt Hans Smits ook het onderhoud voor zijn rekening.Een goed geinstalleerd en goed werkend ventilatiesysteem komt het comfort en uw gezondheid zeer zeker ten goede!Voordat een ventilatiesysteem gekozen wordt, zet Hans Smits samen met u de toepassings-mogelijkheden van de hedendaagse ventilatie op een rijtje.Te denken valt aan:Ingebouwde bypassInvriesbeveiligingDigitale displays

Installatiebedrijf Hans Smits
Bekijk alle 3 artikelen