Partner

INSIGHT OUT

In januari 2013 werd Insight Out opgericht: een bedrijf waarvoor Myriam De Pauw en Frederik Leyssens gedurende vele maanden

Website
algemene informatie

 

 

In januari 2013 werd Insight Out opgericht: een bedrijf waarvoor Myriam De Pauw en Frederik Leyssens gedurende vele maanden een boeiende zoektocht hebben ondernomen om nieuwe, innovatieve tuinproducten op de markt te brengen.

Het doel: mensen de mogelijkheid geven op een nieuwe manier van hun tuin en van de natuur te laten genieten. Hierin zit immers de motivatie van de zaakvoerders, want een jarenlange ervaring in de tuin- en bloemensector heeft geleid tot een passie voor een nieuwe “garden experience”. De zoektocht werd geconcretiseerd in het verdelen van een Brits topproduct: de ‘G-Pod’, een product dat op een Britse tuinbouwbeurs werd ontdekt.

Met de ‘G-Pod’ heeft Insight Out een absoluut topproduct in portefeuille, maar toch blijft de zoektocht naar andere, complementaire producten verder gaan. Ons steeds groeiend aanbod kunt u vinden onder “Collectie”.

Wij horen graag uw mening of suggesties over uw droom Garden Experience ! Aarzel niet om ons te mailen via het contactformulier!

artikelen

Orbo 360-L

Warm en cosy tuinplezier voor 5 tot 7 personen.

Orbo Mezzo

Compacte alleskunner. EIndeloos tuinplezier.

Toon alle 6 artikelen
collecties
INSIGHT OUT heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Woestijnstraat 47a
B-2880 Bornem

+32 486 23 71 72RECENSIES
CONTACT
Woestijnstraat 47a
B-2880 Bornem

+32 486 23 71 72