string(1) "b"
Profielfoto van IDFIX-BCL Retro-Keukens

IDFIX-BCL Retro-Keukens

Zwanenburgerdijk 452 A, 1161 NV ZWANENBURG

Over ons

Onze mooie bijzondere Retro Design American Kitchens zijn keukens met een goed verhaal. De beste investering. gaat jarenlang mee. Kookplezier gegarandeerd.

Wij zijn IDFIX-BCL

Bartholt Luikinga en Astrid Schendelaar zijn samen IDFIX-BCL. IDFIX-BCL heeft plezier in het maken en ontwerpen van allerlei objecten. Op een dag kwam een fotograaf met een American Kitchen het atelier binnen. Zoiets hadden we nog nooit gezien en het was liefde op het eerste gezicht. We hebben jaren samen gewerkt met Olaf Grim. Via Aalsmeer, zijn we naar Amsterdam, de Kapoeasweg, gegaan en nu zitten we al weer even in Zwanenburg. Ondertussen hebben we natuurlijk heel veel American Kitchens gezien en er horen mooie verhalen bij. Zoals van de keuken die bij een overstroming in het water van de Maas had gestaan, of de keuken die door Gerrit Rietveld in een door hem ontworpen huis was geplaatst, of de keuken die al jaren in de familie is en nu weer verhuisd wordt en een nieuwe kleur krijgt. Ons motto is: "er is heel veel en nog meer mogelijk".

IDFIX-BCL Retro-Keukens bezoeken

Kom eens langs in de showroom en het atelier in Zwanenburg. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 17:30 .

Belt u even voor u langskomt? tel. 020 447 04 13. (of +31 20 447 04 13). Zo staat u nooit voor een dichte deur.

Zaterdag en op andere tijden bent u welkom op afspraak.

U kunt contact opnemen via onderstaande adresgegevens.

Goed bereikbaar met de auto. Parkeren voor de deur op eigen terrein. Op loopafstand van NS station Halfweg.

Adresgegevens:

IDFIX-BCL Retro-Keukens

Zwanenburgerdijk 452 A
1161 NV ZWANENBURG NL
T: +31 (0)20-4470413
E: info@retro-keukens.nl
I: www.retro-keukens.nl