string(1) "b"
Profielfoto van Hummel Kozijnen

Hummel Kozijnen

Kerkweg 36, 1961 JD Heemskerk

Over ons

Hummel Kozijnen & Wooncomfort is al 21 jaar een begrip in Heemskerk en omgeving voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen van hoge kwaliteit.

Over ons

De aanschaf van kunststof kozijnen is een investering voor jarenlang plezier zonder tijd en geld te verspillen aan verf en het schilderen van de kozijnen , het verhoogt de marktwaarde van uw huis en is zeer inbraakbestendig.

Kunststof kozijnen zijn een goede keuze als u waarde hecht aan een groene wereld; er worden immers geen bomen voor gekapt en dat is wel zo prettig voor mens en dier.

U kunt rekenen op goed advies en een eerlijke prijs voor hoogwaardige producten en montage door onze eigen vakbekwame monteurs.

In onze showroom aan de Kerkweg staan verschillende modellen kunststof kozijnen en kunnen wij u - onder het genot van een kopje koffie - uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van de aanschaf van kunststof kozijnen en een op maat offerte voor u berekenen.

Maar wij hebben meer!

Hummel kan u veel wooncomfort leveren, zoals het aanbrengen van dakkapellen en dat kan in 1 dag geregeld worden, zonneschermen en andere zonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie in verschillende modellen en kleuren, Velux dakramen en gevelbekleding.

Kijkt u vooral even verder op deze website, want wij hebben bij ieder product verschillende voorbeeldfoto's staan van opgeleverde projecten en deze geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Voor meer informatie bezoek eens onze website of kom eens langs in onze nieuwe showroom