Partner

Hozelock Holland BV

Hozelock is een Engels bedrijf dat sinds 1959 actief is als producent & leverancier van producten voor tuinbewatering, drukspuiten en vijverproducten. 

algemene informatie

Gemaakt voor tuinliefhebbers, door tuinliefhebbers

Met meer dan 50 jaar ervaring in de tuinbranche is Hozelock mede dankzij een aantal grote innovaties wereldwijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken binnen deze productgroepen. Sinds het allereerste begin worden alle Hozelock producten bedacht, ontwikkeld en gemaakt voor tuinliefhebbers, door tuinliefhebbers. Ook de uiteindelijke gebruikers van onze producten worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van zowel nieuwe producten als bij het verbeteren van bestaande producten. Gebruiksgemak, functionaliteit, vakmanschap en betaalbaarheid zijn hierbij voor ons altijd de belangrijkste kernwaarden en uitgangspunten.

 

Innovaties door de jaren heen

Innovatie en vernieuwing zijn voor Hozelock de belangrijkste drijfveren en hebben in de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan ons succes. In de afgelopen jaren heeft Hozelock zowel voor de vijverbezitter als voor de tuinbezitter diverse producten ontwikkeld die voor een grote verandering in het aanbod op de tuin-, en vijvermarkt hebben gezorgd. Een voorbeeld hiervan is de Easyclear, een combinatie van een fonteinpomp, vijverfilter en UVC reiniger in 1 apparaat met 1 stroomkabel waarmee iedere vijverbezitter of starter eenvoudig zijn vijver helder kan krijgen. Ook de introductie van de Auto Reel in 2004, de eerste slanghaspel waarvan de slang automatisch oprolt heeft de tuinmarkt en het aanbod van slangopbergsystemen volkomen op zijn kop gezet.

De kracht van Hozelock & EXEL

Sinds november 2012 maakt Hozelock deel uit van het Franse EXEL Industries, een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in spuit-, en pomptechniek. EXEL is met een groot aantal merken actief op zowel de professionele-, als consumentenmarkt. Twee van deze merken, Berthoud en Tecnoma zijn nu ook in de Benelux verkrijgbaar. Beide merken zijn toonaangevend op de Franse markt in met name hand,- en drukspuiten voor onkruidbestrijding en tuinpompen voor bijvoorbeeld bewatering of transport van schoon of vuil water. Hierdoor heeft ook de Benelux markt eindelijk kennis kunnen maken met de wereldinnovatie op het gebied van onkruidbestrijding, de Green Power Electric Weeder van Berthoud.

artikelen

Pond Vac

De Pond Vac van Hozelock een lichtgewicht vijverstofzuiger met unieke eigenschappen en uitstekende p...

Easyclear vijverfilter

Zeer efficiënt vijverfilter, UVC reiniger (5 Watt) en fonteinpomp in 1 apparaat, ideaal voor ieder...

Toon alle 11 artikelen
collecties
Hozelock Holland BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Cartografenweg 34
5141 MT WAALWIJK

0416569290


RECENSIES
CONTACT
Cartografenweg 34
5141 MT WAALWIJK

0416569290