Profielfoto van House of Mayflower

House of Mayflower

Industriestraat 6, 1704 AA HEERHUGOWAARD

Over ons

House of Mayflower is een woonwinkel met een geheel eigen huisstijl. De showroom is 2000m2 groot en is ruim van opzet. Sfeer, comfort, gezelligheid, maar ook rust en ruimte staan centraal in onze showroom. House of Mayflower is een jong bedrijf met een bekwaam en enthousiast team dat garant staat voor service en kwaliteit. 

Bedrijfsprofiel

Wat doen wij?

Wij bieden u graag de juiste basis voor een tijdloos interieur. Onze huisstijl is geheel gebaseerd op een neutrale uitstraling, stoer en basic wonen, dat bieden wij.

Onze collectie is uitgebreid en zonder poespas. Zo kunt u bij ons terecht voor stoere robuuste tafels en kasten, eetkamerstoelen in stof of leder en zalige banken in allerlei opstellingen. Onze collectie vloerkleden, verlichting en woonaccessoires maken het geheel af. Samen met u creëren wij een sfeervol interieur waar u nog jarenlang plezier van kunt beleven.

Interieuradvies geven wij graag, wel is dit uitsluitend bedoelt voor klanten die voornemens zijn meubelen bij ons aan te schaffen. Neem daarom altijd de plattegrond van uw woning mee als u ons bezoekt. Wie weet welke indeling we samen kunnen bedenken.

Waarin verschillen wij van andere woonwinkels?

Rust, overzicht en ruimte dat is wat U als consument bij ons in de showroom kan vinden. Onze huisstijl is duidelijk zichtbaar in de gehele showroom. Wij presenteren al onze meubelen in naturelle tinten en ook onze showroom is gestyled in basiskleuren. Gezelligheid, comfort en sfeer kan iedereen in huis creëren mits de basis maar goed is. Wij geven een duidelijk en compleet beeld van hoe de basis er uit kan zien. Door woonaccessoires toe te voegen wordt elke basis uitzet anders en persoonlijker en creëert elke klant zijn eigen sfeer.

Openingstijden 

Industriestraat 6    1704AA    Heerhugowaard 

 di t/m do. 10.00-17.30 uur, vrijdag 10.00-21.00 uur, zaterdag 10.00-17.00 uur.

  • Woonwinkel
  • Showroom is 2000m2
  • Sfeer
  • Comfort
  • Gezelligheid
  • gratis parkeren voor de deur (tevens een NS station aan de overkant)
  • Familiebedrijf met een bekwaam en enthousiast team dat garant staat voor service en kwaliteit