Profielfoto van House & Home

House & Home

Haagdijk 254, 4811 TX Breda

Over ons

House & Home interieuradvies is al vier generaties toonaangevend als het gaat om het stofferen van je woning. Zo kun je naast traplopers bij House & Home ook terecht voor diverse soorten vloerbedekking zoals tapijt, marmoleum, pvc-vloeren en gietvloeren. Ook voor de raambekleding bieden ze bij House & Home heel veel keus. Naast een ruime gordijncollectie met merken zoals o.a. Kendix, Artelux en de Ploeg hebt u kwaliteit voor jaren. In de House & Home showroom tref je ook de Sunway Exposure Store aan waar je alles vind op het gebied van binnenzonwering. Graag komen ze vrijblijvend langs voor een passend advies aan huis.

Bedrijfsprofiel

Ons assortiment komt royaal aan bod in onze ruim opgezette showroom. Je ziet diverse showvloeren en verschillende confectie- en ophangsystemen. Vouwgordijnen, paneelgordijnen, overgordijnen ausbrenners,en inbetween stoffen. Ook op onze afdeling binnenzonwering zie je diverse uitvoeringen van Plisse- en Duettegordijnen, Facette, Silhouette, rolgordijnen, horizontale- en vertikale lamellen en shutters.

Voelen…

Stoffen en andere materialen moet je kunnen voelen om te ervaren of je iets wel of niet prettig vindt. Een stof kan prettig aanvoelen maar hoe is de valling, kan de stof gewassen worden en hoe zit het met de krimp en eventuele verkleuring? Allemaal zaken die handig zijn om te weten bij de aanschaf van bijvoorbeeld een gordijn en waarover wij je graag informeren.

Ervaren...!

Onze ervaring (4e generatie) op het gebied van complete woningstoffering, door jarenlange praktijkervaring en studies als binnenhuisadviseur, biedt steun om je keuze te kunnen maken. Er zijn namelijk ontelbaar veel mogelijkheden in stoffen, materialen en kleuren. Wij helpen je graag uit dit brede spectrum de juiste keuze te maken. Graag komen we bij je aan huis, om echt concreet mee te kunnen denken. Onze ervaring is dat men vaak al heel goed weet wat men wil. Maar kan het ook? En wat kunnen eventuele alternatieven zijn? Je zult ontdekken dat een deskundig advies alleen maar in je eigen voordeel werkt, en een garantie biedt voor jarenlang plezier van datgene wat je uiteindelijk gekozen hebt.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 2 merken