Hoek & Zn.

Partner

Het bedrijf (officieel Handel- en Transportbedrijf W. Hoek en Zn. BV) heeft zich in de achterliggende jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van tuinhout en bestratingen.

ALGEMENE INFORMATIE

Over ons

Op een terrein van meer dan anderhalve hectare staat een overzichtelijk keur aan tuinmaterialen uitgestald. Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om (sier) bestrating, tuinhout, verschillende split- en grindsoorten, vijvermateriaal, hekwerken, schuttingen, blokhutten of bijzondere accessoires, het is bij Hoek in Havelte te vinden.

Het Havelter bedrijf heeft een boeiende geschiedenis achter de rug. in de jaren 60 begon vader Willem Hoek op deze door lommer omgeven stek met een agrarisch bedrijfje, zoals er zoveel waren op het platteland. Later zag hij meer brood in de transportwereld. Hij kocht een vrachtwagentje waarmee hij los stortmateriaal van de ene naar de andere locatie vervoerde. Dat gebeurde vooral voor boeren in de buurt. Al snel groeide het wagenpark uit tot 8 auto’s.

Een grote tas met stenen aan de weg, bedoeld voor eigen gebruik, zou zorgen voor een heel andere koers. Meermalen werd de ondernemer geconfronteerd met de vraag of de stenen ook te koop waren. de handelsman ontdekte zo een gat in de markt. Begonnen met stenen, breidde Hoek het assortiment uit met tuinhout. Al snel was Hoek erkend leverancier voor hout- en steenproducten aan de groot- en detailhandel. Toen de tuin door de grote massa werd ontdekt als leefruimte was Hoek er als de kippen bij het assortiment andermaal uit te breiden met accessoires. Inmiddels levert het bedrijf aan tuincentra, hoveniers, gemeentelijke instellingen, stratenmakers en niet in de laatste plaats aan de particulier.

Handels- en Transportonderneming Hoek V.o.f. wordt momenteel gerund door Henk Hoek, die in de voetsporen van z’n vader trad. ‘Van jongs af aan ben ik bij het bedrijf betrokken. Twijfels heb ik eigenlijk nooit gehad. Dat stukje vrijheid zou ik niet graag willen missen. We zijn niet van die “kantoormensen”. Henk Hoek word terzijde gestaan door zijn zoon en opvolger Johan Hoek. Het is dus nog steeds een familiebedrijf.

Hoek beschikt over een eigen geoutilleerde timmermanswerkplaats, waar alles op het gebied van hout op maat gemaakt kan worden.

Het kan niet anders of de rechtgeaarde tuinliefhebber bruist van de ideeën na een bezoek aan het laagdrempelige Havelter bedrijf.

Contact

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
08.00-12.00 / 13.00-17.00

Mocht u eventueel iets later komen neem dan even contact met ons op.
Tel: 0521-341352

Mail: info@hoekhavelte.nl

 

ARTIKELEN

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating? Wilt u nieuwe tuintegels leggen in uw tuin? Dan bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres!

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Eursingerlaan 6
7971 RE HAVELTE
0521341352
info@hoekhavelte.nl
www.hoekhavelte.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating? Wilt u nieuwe tuintegels leggen in uw tuin? Dan bent u bij Hoek Havelte aan het juiste adres!

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Eursingerlaan 6
7971 RE HAVELTE
0521341352
info@hoekhavelte.nl
www.hoekhavelte.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag
Johan Hoek

Naam Adres Email Tel Soort Datum