Profielfoto van Hoek & Zn.

Hoek & Zn.

Eursingerlaan 6, 7971 RE HAVELTE

Over ons

Het bedrijf (officieel Handel- en Transportbedrijf W. Hoek en Zn. BV) heeft zich in de achterliggende jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van tuinhout en bestratingen.

Over ons

Op een terrein van meer dan anderhalve hectare staat een overzichtelijk keur aan tuinmaterialen uitgestald. Een groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Of het nu gaat om (sier) bestrating, tuinhout, verschillende split- en grindsoorten, vijvermateriaal, hekwerken, schuttingen, blokhutten of bijzondere accessoires, het is bij Hoek in Havelte te vinden.

Het Havelter bedrijf heeft een boeiende geschiedenis achter de rug. in de jaren 60 begon vader Willem Hoek op deze door lommer omgeven stek met een agrarisch bedrijfje, zoals er zoveel waren op het platteland. Later zag hij meer brood in de transportwereld. Hij kocht een vrachtwagentje waarmee hij los stortmateriaal van de ene naar de andere locatie vervoerde. Dat gebeurde vooral voor boeren in de buurt. Al snel groeide het wagenpark uit tot 8 auto’s.

Een grote tas met stenen aan de weg, bedoeld voor eigen gebruik, zou zorgen voor een heel andere koers. Meermalen werd de ondernemer geconfronteerd met de vraag of de stenen ook te koop waren. de handelsman ontdekte zo een gat in de markt. Begonnen met stenen, breidde Hoek het assortiment uit met tuinhout. Al snel was Hoek erkend leverancier voor hout- en steenproducten aan de groot- en detailhandel. Toen de tuin door de grote massa werd ontdekt als leefruimte was Hoek er als de kippen bij het assortiment andermaal uit te breiden met accessoires. Inmiddels levert het bedrijf aan tuincentra, hoveniers, gemeentelijke instellingen, stratenmakers en niet in de laatste plaats aan de particulier.

Handels- en Transportonderneming Hoek V.o.f. wordt momenteel gerund door Henk Hoek, die in de voetsporen van z’n vader trad. ‘Van jongs af aan ben ik bij het bedrijf betrokken. Twijfels heb ik eigenlijk nooit gehad. Dat stukje vrijheid zou ik niet graag willen missen. We zijn niet van die “kantoormensen”. Henk Hoek word terzijde gestaan door zijn zoon en opvolger Johan Hoek. Het is dus nog steeds een familiebedrijf.

Hoek beschikt over een eigen geoutilleerde timmermanswerkplaats, waar alles op het gebied van hout op maat gemaakt kan worden.

Het kan niet anders of de rechtgeaarde tuinliefhebber bruist van de ideeën na een bezoek aan het laagdrempelige Havelter bedrijf.

Contact

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
08.00-12.00 / 13.00-17.00

Mocht u eventueel iets later komen neem dan even contact met ons op.
Tel: 0521-341352

Mail: info@hoekhavelte.nl

Artikelen

meest recent

Tuinverlichting

Wilt u dat uw fraaie tuin ook na zonsondergang goed zichtbaar blijft? Dan biedt onze tuinverlichting ongetwijfeld uitkomst. Wij hebben in ons assortiment onder andere tuinlampen, spotlights, sensorlampen, led -lampen, prikspots, staande lampen en lampen op zonne-energie waarmee u een unieke lichtkwaliteit en uitstraling kunt creëren voor uw tuin of uw terras. Of u nu op zoek bent naar tuinverlichting voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, bij ons zult u zeker de tuinverlichting vinden die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. U kunt uiteraard kiezen uit 12V of 220V verlichting.In ons assortiment hebben we onder andere tuinverlichting van In-Lite en KS verlichting. Wilt u meer weten over ons assortiment  en de beste oplossing voor in uw tuin kom dan gerust bij ons langs. In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden hangen. Zo kunt een goed beeld krijgen van de mogelijkheden.  

Hoek & Zn.

Tuinhuis en Overkappingen

Tuinhuizen, overkappingen en blokhuttenEen tuinhuis is bruikbaar voor vele doeleinden: ter verfraaiing van uw tuin, als hobbyruimte, als speelruimte voor uw kinderen of om spullen in op te bergen. Hoek Havelte maakt en levert tuinhuizen, overkappingen en blokhutten in vele soorten en maten. Ook maatwerk is 1 van onze specialiteiten. We bespreken uw persoonlijke wensen door en maken een offerte op maat. Bent u op zoek naar tuinhuis, prieeltjes, overkapping of een complete blokhut. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen. 

Hoek & Zn.

Tuin afscheidingen

Tuinafscheidingen voor privacy of een beschut plekje Bij Hoek Havelte vind u diverse oplossingen voor tuinafscheidingen. Van de robuuste hout beton schuttingen tot diverse natuurlijk ogende afscheidingen. Voor ieder wat wils. Zo hebben wij van Hillhout tuinschermen die een luxe uitstraling hebben. Of kiest u liever voor een grind/steen schutting met een stoer uiterlijk.Daarnaast heeft Hoek Havelte ook een assortiment aan houten hekken, poorten en deuren. Zit u wens niet bij ons standaard assortiment? Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats waar wij maatwerk voor u maken. Kom bij ons langs en neem een kijkje in onze showtuinen voor inspiratie. Een kopje koffie/thee staat voor u klaar en wij nemen alle tijd om u van advies te voorzien. 

Hoek & Zn.
Bekijk alle 7 artikelen