Profielfoto van Hillebrand Techniek

Hillebrand Techniek

Veenderveld 9, 2371 TS ROELOFARENDSVEEN

Over ons

In onze showroom treft u een ruim assortiment aan met producten voor in de tuin en in de werkplaats. Veel producten hebben wij op voorraad zodat u direct aan de slag kunt.

Hillebrand Techniek

In onze winkel vindt u de volgende productgroepen: - handgereedschap (Stahlwille)
- electrisch gereedschap 
- klein tuingereedschap (o.a. Sneeboer, Bahco en Spear & Jackson)
- tuinmachines 
- reinigingsapparatuur, hogedrukreinigers, schrobmachines en veegmachines van het merk Kärcher
- steelgereedschappen en bijlen
- (veiligheids)werkkleding en - schoenen
- smeermiddelen en onderhoudsmiddelen
- beregeningspompen en dompelpompen
- compressoren en aggregaten
- lasapparatuur en benodigdheden

Tuinmachines
Bij Hillebrand Techniek vindt u een ruim assortiment aan tuinmachines waarbij kwaliteit voorop staat. Ideaal dus voor de professionele gebruiker, maar ook voor iedereen die weinig problemen wil ondervinden met zijn tuingereedschap. Mede hiervoor hanteren wij een assortiment waarin bewezen merken de boventoon voeren. In onze showroom kunt u op uw gemak rondkijken en vakkundig advies inwinnen bij een van onze medewerkers. Van handmaaier tot zitmaaier, van schoffel tot werkkleding, van waterpomp tot compressor en van boormachine tot sleutels en tangen. Kijk voor gebruikte tuinmachines op onze occassions pagina.

Ook van groot belang is onze jarenlange ervaring in het onderhouden, slijpen en repareren van tuinmachines, want goed onderhoud is van belang voor zowel de levensduur als het gebruiksplezier van al uw tuinmachines.