Profielfoto van Heuga (Interface Flor)

Heuga (Interface Flor)

Industrielaan 15, 3925 BD SCHERPENZEEL GLD

Over ons

Heuga maakt modulaire vloerbedekking voor alle ruimten in huis en zet met praktische en innovatieve producten de toon op het gebied van tapijttegels.

Bedrijfsprofiel Heuga

Heuga Home Flooring
Heuga is modulaire vloerbedekking, die je bij de keuze voor een vloer alle vrijheid geeft en niet beperkt tot slechts één kleur en textuur. Het is ruim 55 jaar geleden dat Heuga de tapijttegel uitvond. In die jaren is het accent steeds meer komen te liggen op modieuze producten voor in huis en de uiteenlopende collectie toont het resultaat. Iedereen kan zich nu een mooie, unieke vloer veroorloven die bij zijn of haar interieur past. Fantastische kwaliteit is nu te combineren met een geweldig palet van kleuren, patronen en texturen. Met innovatieve en praktische oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten zet Heuga de toon op het gebied van tapijttegels. Met Heuga haal je design, moderne kleuren en comfort in huis.
 
Waarom Heuga?
Veelzijdig en flexibel
Doordacht genoeg voor een stijlvolle woonkamer en sterk genoeg voor het intensieve gebruik in de keuken. De  Heuga tapijtcollectie omvat de meest veelzijdige en meest flexibele vloerbedekking denkbaar.

Eenvoudig te leggen
Het leggen van Heuga tapijttegels is heel eenvoudig. In ruimtes kleiner dan 30 m2 kunnen de tapijttegels los gelegd worden zonder gebruik van tape of lijm, zolang de tegels goed strak tegen elkaar aan gelegd worden. Voor grotere oppervlakken kunt u dubbelzijdig tape gebruiken of TacTiles™. Dit zijn kleine doorzichtige, klevende kunststof vierkantjes van 75mm x 75mm, die onder de hoeken van de tapijttegels kunnen worden geplaatst.

Eenvoudig onderhoud
Het onderhoud van Heuga tapijttegels is als voor elk ander tapijt: regelmatig stofzuigen verwijdert dagelijks stof en vuil en één- of tweemaal per jaar een stoombeurt doet de rest. Heuga tapijttegels kunnen ook ter plaatse of onder de kraan schoongemaakt worden.

Creativiteit
Met de ongekende flexibiliteit van Heuga creëer je je eigen sfeer in huis en onderstreep je je eigen creativiteit. Met een veelheid aan kleuren, stijlen, texturen en patronen heb je alles zelf in de hand.

Duurzaamheid en kwaliteit
Heuga geeft 7 jaar garantie op onze tapijttegels, zó overtuigd zijn wij van de kwaliteit van de garens, de duurzaamheid van de rug en het vermogen van onze producten om aan jouw eisen te voldoen. Slijtvast, duurzaam en vuilwerend - Heuga bepaalt de standaard.

Kostenbesparend
Geen enkele andere vloerbedekking biedt zoveel waar voor zijn geld als Heuga. Je koopt precies wat je nodig hebt, zodat er weinig afval overblijft. Bovendien zijn de tegels eenvoudig zelf te leggen, omdat duur gereedschap, lijm of vakmensen overbodig zijn. Natuurlijk kan je Heuga ook laten leggen door een professionele stoffeerder, raadpleeg hiervoor de handige zoekfunctie op www.heuga.nl voor de dichtstbijzijnde winkel.