Partner

Het Kabinet

Het Kabinet is een woonmerk met een rijke historie,

Website
algemene informatie

Over Het Kabinet

dat staat voor een avontuurlijke levensstijl waarin emotie, traditie en authenticiteit centraal staan. Wij vinden dat een interieur vanuit gevoel moet ontstaan.

ONZE MISSIE
Wij willen met onze collectie bijdragen aan een beter dagelijks bestaan, door het creëren van een warme, onderscheidende en inspirerende leefomgeving die past bij jouw levensstijl, wars van alle trends. Een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

ONZE COLLECTIE
Onze collectie herken je aan de krachtige eenvoudige vorm, het tijdloze karakter, het vakmanschap, uitgebalanceerde kleuren en dessins en het natuurlijke materiaal.

Welkom bij Het Kabinet

Een huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die we aanbrengen. Zelfs als we onze eerste woonruimte betrekken, voegen we persoonlijke spullen toe aan ons interieur. Het oude kastje van je oma of het schilderij dat je van je ouders kreeg toen je was geslaagd. Het zijn deze dingen die een huis karakter geven en er voor zorgen dat een interieur echt van jou is.

Ieder huis is anders, maar een plek waar mensen zich lekker op hun gemak voelen is eigenlijk wat iedereen wil. Het heeft te maken met emotie, want dát is wonen. Een huis moet groeien en groeit ook mee met haar bewoners, want behoeften veranderen. Ze zijn gerelateerd aan de levensfase waarin mensen zitten. Kinderen bijvoorbeeld, hebben een weerslag op het hele huis. Maar ook als je thuiswerkt, heeft dit effect op je inrichting.

Het is dus belangrijk om alle functies van het huis in kaart te brengen om tot een woonomgeving te komen die past bij alle wensen en behoeften van de bewoners. Woonwarenhuis Het Kabinet in Bunnik helpt graag mee met hoe een interieur kan aansluiten bij wie je bent. De winkel geeft eindeloos veel inspiratie met veel unieke producten en bijzondere (eigen) ontwerpen en op deze website krijgt u alvast een indruk van wat de mogelijkheden zijn. Bekijk ook online onze Style Guide boordevol inspiratie.

 

 

 

Contact

Heeft u een vraag over een product of dienst van ons woonwarenhuis, dan kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.
U kunt ons via onderstaand nummer op werkdagen telefonisch bereiken van 9:30 - 17:00 uur.

Tel.: 030 - 656 70 68

Openingstijden

Kom langs in ons woonwarenhuis

Showroom
Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

Koopavond

Het Kabinet is in de avond geopend op afspraak. Heb je behoefte aan een uitgebreid advies buiten de reguliere openingstijden? Bel dan voor een afspraak op 030-6567068. Onze winkel is dan speciaal voor jou geopend. Je kunt ongestoord winkelen en wordt volledig begeleid door een personal shopper. Informeer ons bij het maken van de afspraak over naar welke producten je op zoek bent, zodat wij je bezoek kunnen voorbereiden voor een optimaal resultaat.

Online winkelen

Ook kunt u bij ons veilig online winkelen, neem hiervoor eens een kijkje op onze website

 

artikelen

Verlichting

VerlichtingVerlichting in huis heeft een groot effect op de sfeer. Een donkere hoek licht helemaal o...

Kasten

KastenPraktisch én mooi, dat is de ideale kast. Voldoende ruimte om de dagelijkse rommeltjes in op ...

Toon alle 4 artikelen
collecties
Het Kabinet heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rumpsterweg 1 - 5
3981 AK Bunnik

0306567068


RECENSIES
CONTACT
Rumpsterweg 1 - 5
3981 AK Bunnik

0306567068