Partner

Handicare Trapliften

Een passende traplift voor iedereen. Handicare biedt voor elke type huis en voor ieder budget een oplossing. De trapliftfabrikant sinds 1886.

Website
algemene informatie

Handicare is een fabrikant van trapliften met een rijke historie in liften van ruim 130 jaar. Alleen in Nederland hebben wij al meer dan 20.000 tevreden trapliftgebruikers. Wij ontwikkelen onze producten vanuit de wensen van onze klanten. Wij praten daarom veelvuldig met toekomstige en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo optimaal mogelijk vertaald naar onze producten, wat resulteert in een eigentijds, innovatief pakket aan mogelijkheden. Zo beantwoorden wij uw vragen, eisen en verwachtingen maximaal en voeren die uit met kwalitatief hoogwaardige materialen gecombineerd met up-to-date techniek tegen altijd de beste prijs.

Het alledaags leven eenvoudiger maken. 

Bij Handicare begrijpen wij uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Natuurlijk wilt u uw kamers in uw huis kunnen bereiken zonder dat u hierbij wordt beperkt door fysieke belemmeringen. Wij begrijpen uw behoeften. Onze klantgerichtheid hebben wij dan ook opgenomen in ons bedrijfsDNA: 'Make everyday life easier'.

Over Handicare trapliften

Handicare Trapliften is onderdeel van de internationale Handicare groep. Het hoofdkantoor van Handicare Trapliften bevindt zich in Heerhugowaard, Noord-Holland. Wij produceren hoogwaardige trapliften voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten. De trapliften worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabrieken in Engeland en Nederland.

In de fabrieken in Engeland en Nederland is tevens de verkooporganisatie gevestigd. Hierdoor zitten wij altijd dichtbij het vuur en kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen. In Frankrijk en Duitsland bevinden zich nog twee verkooporganisaties.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Handicare, of wilt u meer weten over onze trapliften en diensten? Neem dan contact op met 072 7511175 .

artikelen

Handicare Freecurve - de meeste verkochte traplift in Nederland

De Freecurve traplift kenmerkt zich doordat het een oplossing biedt voor elke trap, ook wanneer u ee...

Traplift Handicare sta stoel

De Handicare 2000 traplift met sta stoel heeft zo’n uniek ontwerp dat er geen andere traplift op d...

Toon alle 9 artikelen
collecties
Handicare Trapliften heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Newtonstraat 35
1704 SB Heerhugowaard

072 7511175RECENSIES
CONTACT
Newtonstraat 35
1704 SB Heerhugowaard

072 7511175