string(1) "b"
Profielfoto van Grooten & Tobben Interieur

Grooten & Tobben Interieur

Hoofdstraat 62, 9501 CN Stadskanaal

Over ons

Grooten & Többen Interieur richt zich met name op een breed publiek. Roelof Grooten legt uit: “We hebben een heel breed assortiment

WELKOM BIJ GROOTEN & TOBBEN INTERIEUR STADSKANAAL

Grooten & Többen Interieur richt zich met name op een breed publiek. Roelof Grooten legt uit: “We hebben een heel breed assortiment die veel mensen aanspreekt, maar we bieden als extra service hulp aan mensen die het inrichten zelf niet (meer) kunnen doen. Een soort ‘ontzorgen’ dus. We halen de oude spullen (tapijt, vloeren, meubelen) uit de kamer en zorgen ervoor dat de nieuwe vloerbedekking erin komt, we hangen de nieuwe gordijnen op en zetten de nieuwe meubelen op hun plek.” Aan de Oosterstraat in Stadskanaal heeft Grooten & Többen Interieur een eigen magazijn met voorraad. Dat garandeert een snelle levering van vloerbedekking en raamdecoraties.

120 JAAR ERVARING OP GEBIED VAN INTERIEURAANKLEDING

Voorop staat persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid, advisering,maatwerk en de service

De offerte is kosteloos en vrijblijvend en wordt voor de werkzaamheden afgesproken. Wij willen zo transparant mogelijk werken, graag meten we zelf en/of geven advies over materiaal gebruik en kleur en de verwerking ervan. Nemen we de tijd om u woonwensen door te spreken en te plannen. dit komt de flexibiliteit en kwaliteit en ten goede. Ook adviseren we in onderhoud van de aankoop op langer termijn Zo kunnen we meubelen tapijten op in overleg op afroep voor u klaar leggen en op afgesproken tijdstip laten bezorgen. Door een uitzonderlijkaanbod aan materialen aan u te presenteren, die gebruikt kunnen worden voor u stijl van wonen en werken. De aankleding van de woningen, scholen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen verzorgingstehuizen kantoren, door te voorzien in meubelen, tapijten, vinyls vloeren en raambekleding en gordijnen inbetweens.

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17.30
Woensdag 10:00 - 17.30
Donderdag 10:00 - 21.00
Vrijdag 10:00 - 17.30
Zaterdag 10:00 - 17.30

Bezoek ook eens onze facebookpagina of onze website