Profielfoto van Gordijnotheek.nl

Gordijnotheek.nl

Rijnstraat 52, 5626 AP EINDHOVEN

Over ons

schuilt al meer dan twee generaties ervaring en zijn er al duizenden woningen door ons gestoffeerd in en rond Eindhoven.

Achter Gordijnotheek.nl

schuilt al meer dan twee generaties ervaring en zijn er al duizenden woningen door ons gestoffeerd in en rond Eindhoven.
Ook wij zien het winkelend publiek veranderen en gaan met de tijd mee als zijnde:

www.gordijnotheek.nl

Reeds vanaf 1954 zijn wij gespecialiseerd op de woning en project markt betreft stoffering en raamdecoratie.

De woonmode en raamdecoratie is door de jaren heen veel veranderd, vooral op raamstoffering. Mensen zijn overgegaan naar strakkere mogelijkheden. Ruimtebesparend, zonwerend, isolerend, sfeerbepalend, privacygericht en prijsbewust.
Niet alleen prijsbewust doordat u nu 1 product kan kopen dat multifunctioneel is, in de vorm van glas-, overgordijn en zonwering in een, zoals een duorolgordijn of een plisse in day & night uitvoering. De door u bestelde en door ons geleverde maatwerk raamdecoratie producten, worden gratis bij u thuis bezorgt.

Bij www.gordijnotheek.nl.


Keuzes maken via onze site is vrij eenvoudig:
-Kies een product
-Kies een kleur die het beste bij uw interieur past.
-Voer uw maten in en de prijs wordt zichtbaar.
-Voeg het product toe aan het winkelwagentje en u kunt online afrekenen met iDeal.

Afhankelijk van het product streven we naar een levertijd van 10 - 18 werkdagen.


Voor degene die twijfelen tussen twee kleuren en ze ‘in het echt’ willen zien, die kunnen altijd even een gratis kleurenstaal aanvragen. Zodat men zeker is van hun keuze.


Kwaliteit blijft voorop staan doordat wij werken met Nederlandse/Duitse fabrikanten die produceren uit hoogwaardige grondstoffen en materialen. Concurerend aan Luxaflex en/of sunway etc. Het kan zomaar eens zijn dat u dezelfde producten als een luxaflex of sunway tegenkomt als bij de fabrikant van gordijnotheek.nl omdat diverse producten slechts bij een of twee weverijen geweven worden.


Voor onafhankelijk kleur- en materiaaladvies kunt u ook contact opnemen zodat u zeker bent van jarenlang plezier van onze artikelen. U kunt even mailen, en uw vraag stellen, desgewenst met situatiefoto.
Naast de op de webshop getoonde producten leveren wij ook; houten jaloezieen al dan niet met ladderband tevens ook dakraam oplossingen (ook voor Velux ramen) zoals plisse, (verduistering) rolgordijnen en ook de ingespannen plisse/duette. De desbetreffende velux dakraam codes zijn bij ons bekend.

Wenst u onze showroom te bezichtigen, dit kan zonder afspraak op het volgende adres

Bezoekadres:

Rijnstraat 52,
5626 AP
Eindhoven (Acht)

Woning/project stoffering
Will Verkooijen
Tel. 040-2621356

Openingstijden:


maan - dinsdag gesloten
woens - donder - vrijdag 11.00 t/m 17.00 uur
zaterdag 11.00 t/m 15.00 uur