Profielfoto van Gasservice I Gaswacht

Gasservice I Gaswacht

Kaasmakerstraat 1, 1991 JH Velserbroek

Over ons

Gasservice I Gaswacht is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van verwarmingstoestellen, airco’s en luchtbehandelingssystemen. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt leveren en instaleren wij o.a. CV ketels, warmtepompen, warmte terugwin units, airco’s en mechanische ventilatie. Om er van verzekerd te zijn dat deze toestellen in goede staat blijven kan men een onderhoudsabonnement afsluiten of eenmalig onderhoud laten verrichten. Met een abonnement kan men automatisch gebruik maken van de 24/7 storingsservice.

Gasservice I Gaswacht bestaat 50 jaar en levert diverse diensten op het gebied van verkoop, installatie, onderhoud en storingsservice voor o.a. CV ketels, warmtepompen, geisers, gaskachels, airco’s, warmte terugwin units en mechanische ventilatie.


Wij hebben vestigingen in Hoofdorp, Velserbroek en Heemskerk. Vanuit deze vestigingen bedienen we met 42 monteurs onze klanten in het gebied tussen Lisse en Alkmaar. Kijk voor meer informatie over onze diensten op www.gasservice.nl