Profielfoto van gardenSwimm

gardenSwimm

Plakkenweg 5, 8181 SN HEERDE

Over ons

Wil je een zwembad aan laten leggen dat moeiteloos opgaat in de natuur? Dan ben je bij gardenSwimm in Heerde aan het juiste adres. GardenSwimm is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers in allerlei soorten en maten. GardenSwimm is een unieke, ecologisch, chemicaliën vrij vijverconcept. Jarenlange ervaring, met zorg geselecteerde materialen en uiterst duurzame folie garanderen natuurlijke luxe en topkwaliteit. Daarnaast hebben de werknemers van gardenSwimm niet alleen ervaring met het product als bouwer, maar ook als gebruiker. Zij weten dus als geen ander gardenSwimm een zwemvijver tot zijn recht moet laten komen.

Zwemvijver

Een zwemvijver is een combinatie van een vijver en een zwembad. Het heeft de uitstraling van een vijver en het plezier van een zwembad. De zwemvijvers van gardenSwimm zijn bekleed met hoogwaardig rubberfolie. Het water wordt door een helofytenfilter gepomt waar moerasplanten in groeien. Deze planten voeden zich met afvalstoffen, het resultaat daarvan is prachtig helder water in jouw zwemvijver. Wanneer je een gardenSwimm aan laat leggen in jouw tuin, ben je altijd zeker van glashelder, natuurlijk en schoon water. De combinatie van het juiste aantal bacteriën, de speciale moerasplanten en het helofytenfilter zorgen ervoor dat de waterkwaliteit constant op niveau is. Elke gardenSwimm zwemvijver straalt hoogwaardige klasse uit. Aan alle aspecten wordt zorgvuldige aandacht besteed: van de aanleg tot aan het onderhoud. Alle vijvers worden met gardenSwimm certificaat en bijbehorende garanties geleverd. GardenSwimm vijvers worden aangelegd door professionele hoveniers, die allemaal zijn aangesloten bij gardenSwimm zelf. Zij kunnen jou van een deskundig advies voorzien over de aanleg, het onderhoud en de meest gunstige situering van jouw zwemvijver.

Ontwerp

Elke tuin is anders en daarom is er telkens weer een nieuw ontwerp voor een vijver nodig. GardenSwimm houdt hier rekening mee. GardenSwimm biedt je dan ook uiteenlopende mogelijkheden met betrekking tot de vormgeving van jouw zwemvijver. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijk, organisch ontwerp of voor een minimalistisch strak ontwerp. Het zwarte folie dat wordt gebruikt, maakt dat de zwemvijver een harmonieus geheel vormt met je tuin.

Type zwemvijvers

- Zwemvijver Basis

- Zwemvijver Design

- Zwemvijver Naturel

- Zwemvijver Superieur

- Publieke zwemvijver