string(1) "b"
Profielfoto van Garabo

Garabo

Kloppenstraat 86, 7581 EE Losser

Over ons

Ik heb Garabo in Losser opgericht omdat veel klanten uit mijn OSD-verleden mij steeds weer vroegen of ik nog iets voor hen kon betekenen op het gebied van g

Ons bedrijf

Waarom?

Ik heb Garabo in Losser opgericht omdat veel klanten uit mijn OSD-verleden mij steeds weer vroegen of ik nog iets voor hen kon betekenen op het gebied van garagedeuren. Daarom heb ik samen met mijn vrouw Lidy besloten om de draad op te pakken en aan de slag te gaan met het leveren van het betere merk garagedeuren. Als vanzelf kwam daarna ook de vraag naar horren, rolluiken en zonweringen.

Met Garabo willen wij mensen behulpzaam zijn bij de aanschaf van garagedeuren, horren, rolluiken, zonweringen en raamdecoraties. Dankzij meer dan 30 jaar expertise in de advisering, verkoop, fabricage, productie en montage van deze producten weten wij inmiddels –met vallen en opstaan– waarop we moeten letten. Daardoor kunnen wij u volledig ontzorgen en u het best passende kwaliteitsproduct bieden tegen een betere prijs. Door schade en schande wijs geworden, geloven wij er nu heilig in dat wij dankzij de opgedane kennis, ervaring en deskundigheid onze klanten en relaties op een prettige manier van een probleemloze, betaalbare dienstverlening kunnen voorzien. Een dienstverlening waar u nog lang en met veel plezier van zult genieten!

Hoe?


Onze slogan luidt: “De beste kwaliteit tegen een betere prijs”. Dat kunnen wij waarmaken omdat wij uitsluitend adviseren, verkopen en begeleiden. Wij hebben geen eigen fabricage of showroom meer en hebben geen personeel. Daardoor houden wij de kosten laag en zijn wij volstrekt onafhankelijk.
De fabricage, productie en montage laten wij uitvoeren door gespecialiseerde bedrijven waarmee wij een partnership zijn aangegaan. Onze samenwerkingpartners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van een aantal voor ons waardevolle kernwaarden: professioneel – kwaliteitsbewust – servicegericht – flexibel – betrouwbaar – integer – kostenbesparend – duurzaam – denken in oplossingen i.p.v. in problemen.

Garabo houdt altijd de eindverantwoordelijkheid. Wij hebben u het product geadviseerd en verkocht dus garanderen wij u een probleemloze dienstverlening: van het prille idee tot de vakkundige oplevering en nacontrole. Wij zijn pas tevreden als ook u tevreden bent!

Wij komen kosteloos bij u aan huis. Daar bespreken wij uw wensen en eisen. Vervolgens nemen wij de situatie ter plekke in ogenschouw en verrichten de eventuele noodzakelijke metingen. Daarna verstrekken wij u een gedegen advies over de mogelijkheden met daaraan gekoppeld een vrijblijvende offerte. U krijgt altijd een vaste prijs inclusief alle bekende mogelijke meerprijzen. Zo bent u vooraf precies op de hoogte van wat het u gaat kosten en wat het u oplevert. Zonder onaangename verrassingen achteraf.

Wat?


Wij bieden u een optimale dienstverlening op maat. Deze bestaat uit het adviseren, verkopen en begeleiden van de aanschaf, installatie en gebruik van de beste kwaliteitsproducten tegen betere prijzen.

Wij leveren garagedeuren, horren, rolluiken, zonwering voor buiten en zonwering voor binnen / raamdecoraties van bekende A-merken. Montage geschiedt door erkende installateurs onder supervisie van Garabo.

Bent U nieuwsgierig geworden of wij ook iets voor u kunnen betekenen?
Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Mail info@garabo.nl of bel 06-20 367 550