string(1) "b"
Profielfoto van From Turkey With Love

From Turkey With Love

HENDRIK FIGEEWEG 1P, 2031 BJ HAARLEM

Over ons

From Turkey With Love is in 2011 opgericht door Eva. Wat eerst begon met 15 tapijten is nu gegroeid tot een bedrijf met een gevarieerde collectie.

Over ons

WIE ZIJN WIJ

From Turkey With Love is in 2011 opgericht door Eva.
Eva ging na haar studie Textiel Management aan de slag op het hoofdkantoor van een kledingmerk. Na 6 jaar op de productie afdeling ontwikkelde zij een voorliefde voor verschillende stoffen en kwaliteiten. Reizen naar India, Hong Kong, China en Turkije inspireerden haar om iets te gaan doen met de prachtige producten die andere landen te bieden hebben. Wat begon naast haar baan in de avonduren en de weekenden, is nu Eva's fulltime job!

HOE ZIJN WE BEGONNEN..

Betoverd geraakt door de fantastische kleuren en uitstraling van de recoloured tapijten uit Turkije, besloten we een aantal van deze authentieke vloerkleden te importeren. Eva begon met 15 kleden, maar FTWL groeide al snel uit tot een heus bedrijf. Door regelmatig af te reizen naar dit prachtige land, kunnen we aan de meest bijzondere tapijten komen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende soorten vloerkleden en accessoires. Turkije heeft zoveel moois te bieden! We selecteren elk exemplaar persoonlijk, zodat alleen de mooiste stuks in de FTWL online shop en showroom in Buren te bewonderen zijn.

contact

Heeft u intresse in onze tapijten kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom in buren. Als u tapijten heeft gezien op de site die u graag wilt zien maar buren te ver weg vind. Maak dan een afspraak met ons, we komen dan met de selectie tapijten naar u toe.  

SHOWROOM FTWL
ACHTERBONENBURG 3
4116 BD BUREN
(OP AFSPRAAK)

E: INFO@FTWL.NL
T: +31 (0) 6 412 717 61
(OOK 'S AVONDS EN IN HET WEEKEND)