string(1) "b"
Profielfoto van Flinders Projects

Flinders Projects

Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam

Over ons

In de Flinders Winkel kun je een groot aantal designproducten bekijken van onder meer Hay, Kartell, Muuto en Vitra. Zo hebben we een unieke 'lichtstraat' met de mooiste designlampen

Over Flinders

In de Flinders Winkel kun je een groot aantal designproducten bekijken van onder meer Hay, Kartell, Muuto en Vitra. Zo hebben we een unieke 'lichtstraat' met de mooiste designlampen van onder andere Artemide, Foscarini, Flos en Tom Dixon. Ook kun je oneindig veel tafels, stoelen, banken en zelfs vloerkleden aanraken en uitproberen. Onze barista serveert graag een kopje koffie of thee terwijl jij je laat onderdompelen in de wereld van design. Vragen, twijfels of gebrek aan inspiratie? Er is altijd een interieuradviseur aanwezig om je te helpen bij de inrichting van je woning of kantoor.

Flinders Winkel Zaandam: advies, koffie & inspiratie

De Flinders Winkel is gevestigd op een unieke locatie op het Hembrugterrein te Zaandam. Ons kantoor en de woonwinkel zijn gehuisvest onder één dak in een prachtig monumentaal pand. Binnen zijn er vele zithoeken en bij mooi weer kun je terecht op ons zonnige terras. Omdat het interieur van de Flinders Winkel bestaat uit designmeubels die ook bij ons te koop zijn, kun je gemakkelijk ontdekken welke items jij mooi vindt. Kijk je ogen uit terwijl je op één van onze designstoelen geniet van een kopje koffie of laat je uitgebreid adviseren door de aanwezige interieuradviseur.

Koffiedrinken op designmeubels

Met de Flinders Winkel maken wij design voor iedereen toegankelijk. Veel mensen ervaren een drempel om een ‘echte’ designwinkel binnen te stappen. Natuurlijk zijn wij ook een interieurzaak, maar we proberen de drempel zo laag mogelijk te houden. Bij ons kun je gewoon naar binnen lopen voor een kopje koffie zonder enige verplichting. En terwijl je geniet van je espresso ontdek je prachtige designstoelen, designtafels en designverlichting. Zo ervaar je zelf wat design kan doen met jouw interieur!

Interieuradvies op afspraak

Nieuw huis gekocht? Of wil je graag je huidige woning een opknapbeurt geven? Kom naar de Flinders Winkel en laat je inspireren door onze eigen interieuradviseurs. In ons interieuradvies staan jouw wensen centraal. Wij zullen je verrassen en inspireren met prachtige meubels, verlichting en accessoires die passen bij jouw smaak. Het interieuradvies is gratis, ook als je ons advies (nog) niet laat uitvoeren. Samen maken we een moodboard, een inrichtingsvoorstel en geven we je relevante productsuggesties. Zonder bijbedoelingen. De mensen die bij Flinders werken, zijn gek van design en willen je graag van dienst zijn.

Kom eens langs

Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
Tel: 020 3030630
E-mail: info@flinders.nl

Neem ook eens een kijkje op onze website


Openingstijden klantadvies
Elke dag van 9:00 - 18:00 uur

Openingstijden winkel
Elke dag van 10.00 – 18.00 uur