string(1) "b"
Profielfoto van Vastbouw Oost B.V. (Flieroord & Cascohuis)

Vastbouw Oost B.V. (Flieroord & Cascohuis)

Spoelerstraat 2, 7461 tw RIJSSEN

Over ons

Flieroord bouwt inmiddels al meer dan 25 jaar luxe villa's. Een goede voorbereiding, strakke planning en vakwerk zijn hierbij essentieel.  

Vastbouw Oost

Vastbouw is ruim 30 jaar actief in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van vastgoed.
Dit doen wij vanuit onze waarden: klantvriendelijk, betrouwbaar, degelijk, duurzaam, prijsbewust en met vakmanschap. Het resultaat voor de opdrachtgever c.q. de eindgebruiker stellen wij altijd
centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen gerealiseerd kan worden in een goede samenwerking met mensen van externe partners, opdrachtgevers en verwante organisaties. Onze werkwijze is daarbij gericht op continuïteit en duurzaamheid, met een grote aandacht voor onze medewerkers die wij kansen bieden om hun ambities te ontplooien.

Waarom bouwen met Flieroord?

- Flieroord is positief gestemd voor de toekomst.
- Flieroord is een onderdeel van Vastbouw groep.
- Flieroord is gespecialiseerd in particulier opdrachtgeverschap.
- Flieroord heeft inmiddels 9 vestigingen in Nederland, dus altijd in de buurt
- Het moederbedrijf van Flieroord heeft recent de Cobouw Award in ontvangst mogen nemen. Een zeer prestigieuze prijs voor bouwend Nederland.
- In 2013 is Flieroord uitgeroepen tot beste familiebedrijf in de bouw. Betrouwbaarheid, kwaliteit, service en financiële gezondheid zijn hierbij duidelijke toetsstenen.
- Flieroord heeft meerdere bouwsystemen in hun programma, zodat zij je met een open vizier kunnen adviseren. Zo kunnen ze traditioneel, houtskelet, beton, kalkzandsteen, casco en passief bouw toepassen.
- Elk bouwsysteem heeft zijn voor- en nadelen, de Flieroord adviseurs staan je dan ook graag te woord met een onafhankelijk advies. Ook is het mogelijk om deze verschillende bouwsystemen te combineren.
- Inmiddels bestaan ze al ruim 30 jaar en zij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.
- Het grote voordeel van Flieroord is dat zij gespecialiseerd zijn in particuliere bouw.
- Met gepaste trots mogen zij terugkijken op de grote hoeveelheid opdrachten die zij op dit moment nog mogen uitvoeren.
- De prijs-kwaliteitverhouding van Flieroord is optimaal te noemen.
- Flieroord laat niets aan de toeval over en ontzorgt het gehele bouwtraject voor hun klant.
- Flieroord werkt met specialisten op het gebied van Passief bouwen en heeft dan ook het fel begeerde passiefbouw certificaat in ontvangst mogen nemen

Kortom, voor een goed advies met een eerlijke prijs moet je echt eens hebben gesproken met een adviseur van Flieroord. Laat je ontzorgen door de manier van adviseren en bouwen.

Flieroord

Een woning bouwt u niet elke dag. En zeker niet met zomaar iemand. U bent op zoek naar een betrouwbare bouwpartner die uw woonwensen kan vertalen in een betaalbaar en functioneel ontwerp. Een bouwpartner die u begeleidt en advies geeft van het begint tot het eind.

In Flieroord heeft u zo'n bouwpartner gevonden. Flieroord kenmerkt zich door een open karakter. Een open karakter richting u als koper maar ook een open karakter in de organisatie zelf. Flieroord bouwt woningen in verschillende bouwsystemen. Zowel traditioneel als houtskeletbouw. Ook is het mogelijk om verschillende bouwsystemen te combineren. Aan u de keus.

De vakmensen van Flieroord zijn gemotiveerd en hebben plezier in hun werk: dat ziet u, dat merkt u en in zekere zin verwacht u dat ook.
Kijk voor meer informatie op www.flieroord.nl

Cascohuis

Cascohuis is een initiatief van de Vastbouw Groep te Rijssen. De Vastbouw Groep is actief op het gebied van utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatieprojecten en particuliere woningbouw in diverse Europese landen.

Cascohuis heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend specialist in het bouwen van houtskeletbouw woningen.

Ons bouwsysteem is in de loop der jaren steeds verbeterd. Een cascowoning voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm.
Kijk voor meer informatie op www.cascohuis.nl

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 37 artikelen