Profielfoto van Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH Tilburg

Over ons

Maak kennis met de meest veelzijdige trapbekleding van dit moment. De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trapppen toegankelijk

Traprenovatie

De flakestrappen van Enssieg hebben haar weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren. Flakestrap.nl heeft zich daar, waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en sterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere klus een passende en efficiente oplossing.

De flakestrap afwerking is geschikt voor elke soort trap. U krijgt op iedere trap of deze nu van hout, staal, tegels, of beton is een prachtige afwerking. Ook is het model van de trap nooit een belemmering of extreem kostenverhogend. Alle trapmodellen kan Flakestrap.nl bekleden en renoveren; allen met een prachtig eindresultaat. Of de trap gesloten, dicht of met draai is; deze traprenovatie kent geen enkele beperkingen. Het is onder andere toepasbaar op: een spiltrap, wenteltrap, zwevende trap, bordestrap, kwartslagtrap en steektrap.

Afwerking en in gebruik binnen 1 dag

Een flakestrap is een kunststof trapafwerking die oorsponkelijk door Enssieg ontwikkeld voor scholen, ziekenhuizen en kantoren. De grote populariteit is ontstaan door onder andere het gebruiksgemak en het uiterlijk, wat al snel interessant werd voor particulieren. Dankzij onze voortdurende ontwikkelingen van de producten is de trapbekleding in één dag aangebracht en al na 1,5 uur beloopbaar. De bewoners ondervinden hier dus nagenoeg geen hinder van. Binnen 1 werkdag wordt alles in orde gemaakt waardoor de trap in gebruik genomen kan worden.

In woonhuizen zijn flakestrappen geschikt voor nieuwe trappen in nieuwbouwhuizen en voor renovatie in bestaande woonhuizen. Bent u voor uw woonhuis geïnteresseerd in Flakestrap bekleding, wilt u meer informatie of een bezoekafspraak aan huis? Neem dan contact op via de website. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.

De Enssieg Groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.