Profielfoto van Firmus Products BV

Firmus Products BV

Broekstraat 5, 5386 KC GEFFEN

Over ons

Firmus Products is een bedrijf dat zich richt op duurzame kant en klare producten voor zowel particuliere als zakelijke markt.

Over ons

Firmus Products is een bedrijf dat zich richt op duurzame kant en klare producten voor zowel particuliere als zakelijke markt.
Professionele prestaties bereikt u door vakkundig gebruik van onze topkwaliteit schanskorven, Sedum dakbedekking, kant en klare grastegels, gevelgroen en groene geluidswering.

Directeur Jan-Hein Stadhouders: “Vanuit mijn Hoveniersbedrijf kwam ik steeds in aanraking met producten waarvan ik dacht dat het beter zou kunnen. Soms praktisch gezien, kant en klaar, maar soms ook van betere kwaliteit of gewoon gunstiger in prijs”.
‘Uitbuikende’ steenkorven waren hem een doorn in het oog. Zijn gedrevenheid en zoektocht naar kwaliteit resulteerde in 2008 in de oprichting van Firmus Products B.V. Intussen heeft Firmus Products een handelsnetwerk van meer dan 50 gespecialiseerde verkooppunten in Europa.

Van kant en klare schanskorven/steenkorven/rotskorven met unieke kenmerken tot heel eenvoudig te verwerken producten als Sedum dakcassettes, voorbegroeide grascassettes, de innovatieve groene geluidswand en verschillende gevelsystemen.

Allemaal duurzame Firmus-producten waarmee u in de komende jaren uw omgeving verder kunt verfraaien.

Graag helpen wij u met het maken en uitwerken van uw plannen.
Ons FIRMUS-team staat voor u klaar.