Profielfoto van Fireplace

Fireplace

Laan van Everswaard 59, 4617 LH Bergen op Zoom

Over ons

Bij Fireplace vindt je alle expertise op het gebied van houtkachels. Advies, verkoop en montage van houtkachels, gaskachels, openhaarden en rookkanalen.

Fireplace Haarden

Ooit begonnen op het eiland Tholen in Scherpenisse, is Fireplace Haarden nu al meer dan 30 jaar dé specialist voor haarden en houtkachels in Bergen op Zoom en omstreken.

Bij Fireplace Haarden vindt u alle expertise op het gebied van (gas)haarden, houtkachels en buitenhaarden. Onze medewerkers adviseren u graag op het gebied van het aanschaffen, montage en onderhouden van houtkachels en rookkanalen. Wij bieden een breed assortiment houtkachels van Scandinavische topmerken aan: Morsø, Contura en Nordpeis.

Op de begane grond van onze showroom kunt u een groot aantal houtkachels bekijken. In onze showroom vindt u inbouwhaarden, inzethaarden, vrijstaande houtkachels. Heeft u niet zoveel ruimte? Dan hebben wij ook prachtige houtkachels met veel power voor aan uw wand. Gemaakt van gietijzer, speksteen of een combinatie van beide. Elke dag staan er een aantal houtkachels te branden. Kom eens de warmte en sfeer voelen van een brandende houtkachel voor een optimale beleving.

Bent u op zoek naar een gashaard of een elektrische haard? Ook dan helpen wij u graag! Op de eerste etage van onze showroom vindt u gashaarden van o.a. de merken Faber, Bellfires en Focus.

Het vlammenspel in de gashaarden is bijna niet van echt te onderscheiden. Ze zijn makkelijk in gebruik en geven uw woonkamer een luxe uitstraling.

Naast binnenhaarden hebben wij ook een uitgebreid assortiment buitenhaarden van het merk Morsø Living. Deze buitenhaarden zijn vervaardigd van gietijzer en hebben een exclusief design. Naast comfort, bieden deze buitenhaarden ook de mogelijkheid om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Wij zijn op werkdagen geopend van half 9 tot half 6. Op zaterdag zijn wij geopend van 9 uur tot half 5.

Geniet 4 seizoenen, binnen én buiten van een heerlijk vlammenspel, de gezelligheid en de sfeer. Het is namelijk altijd weer voor een (buiten)kachel! 

Fireplace is ook importeur

Fireplace Haarden is importeur van Contura, Morsø en Nordpeis en levert aan alle erkende dealers in heel Nederland. Tevens heeft Fireplace een ruim aanbod in accessoires voor de houtkachel. Fireplace Haarden is tevens de enige importeur in Europa van de Hot Rod Grill V8 BBQ. 

Meer informatie vind je op de volgende websites:
www.contura.nl, www.morso.nlwww.nordpeiskachels.nl en www.hotrodgrills.eu

Contura: een warm welkom thuis

Niets is knusser dan een heerlijk warm vuurtje. Maar de warmte van het vuur is meer dan alleen gezellig, meer dan een bron van geborgenheid en verbondenheid. Het is ook een slimme en moderne oplossing, die verstandig met uw middelen en die van de natuur omgaat.

Een kachel van Contura moet nog vele jaren zorgen voor warmte en gezelligheid in uw huis. Wees daarom zorgvuldig bij de keuze die u maakt. Contura kachels maken we voor mensen met oog voor een goed design, handige functies en een grote keuzevrijheid. Wij maken kachels voor mensen die kiezen met hun hart én met hun hoofd.

Morsø: een keuze voor het leven

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

Nordpeis: kwaliteit met Scandinavisch design

Als gevolg van de strenge en koude winters in Noorwegen, gaat de traditie van houtgestookte ovens enkele eeuwen terug. Deze traditie is tegenwoordig een van de hoekstenen in de Nordpeis cultuur.

Het bedrijf werd opgericht in 1984 en is vandaag marktleider in de openhaard industrie in Noorwegen. Deze prestatie werd mede mogelijk gemaakt door onze drie voornaamste doelstellingen: kwaliteit, design en schone verbranding.

Als u wilt genieten van zeer efficiënte verwarming, de echte kwaliteit van Scandinavisch design, dan kiest u Nordpeis.