Profielfoto van Fairwood b.v.

Fairwood b.v.

stephensonstraat 23, 4004JA Tiel

Over ons

Als familiebedrijf verkopen wij houten vloeren en houten tafels. Uit voorraad, korte levertijden. Massief parket, lamelparket, visgraat en massieve tafels.

Houten vloeren en tafels - Fairwood

Fairwood is een familiebedrijf dat zich al 20 jaar met veel plezier houten vloeren en tafels verkoopt.

Wij zijn leverancier, importeur en producent van houten vloeren, tafels en kasten. Daarnaast produceren en leveren wij ook schuifdeuren van hout en houten wanden.

U kunt dus bij ons terecht voor massieve houten vloeren, lamelparket voor vloerverwarmingen visgraat vloeren. Deze leveren wij in verschillende houtsoorten zoals eiken, essen, maple, jatoba, iepen, grenen nog veel meer andere soorten.

Wij vinden daarbij duurzaamheid erg belangrijk! Ons hout wordt gekapt uit goede bossen met verschillende keurmerken. Daarnaast is onze olie 100% duurzame lijnzaad olie. Kortom, bij ons koopt u een hele duurzame vloer of tafel.

Houten vloeren en houten tafels

In onze grote opslag in Tiel hebben wij wel 450.000 m2 houten vloeren en honderden tafels en kasten op voorraad. Leveringstijden zijn daarom vaak kort.

De afwerking van de diverse vloeren en tafels wordt gedaan in onze eigen werkplaats in Tiel. U als klant heeft dus veel keus en invloed op speciale bewerkingen (roken, borstelen en verouderen) en kleuren. U kunt bij ons dus de afwerking van uw eigen vloer en tafel helemaal zelf samenstellen.

Wij hebben een erkend netwerk van parketlegger, zij kunnen voor u de vloer leggen, afwerken en plinten plaatsen. Zij verzorgen dan het hele proces voor u. Mocht u liever de vloer zelf leggen dan is dit natuurlijk ook mogelijk met onze uitgebreide beschrijvingen en instructie filmpjes.

In onze grote showroom in Tiel hebben wij grote voorbeelden van vloeren op de grond liggen. U ontvangt bij uw bezoek ook proefstalen van de door u gekozen kleuren, die u thuis bij uw meubelen kunt houden. Daarnaast kunnen wij u met 20 jaar expertise uitgebreid advies geven over de voor u beste vloer of tafel.

U kunt bij ons in de showroom zo binnen lopen en hoeft geen afspraak te maken.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor de openingstijden tijdens feestdagen verwijzen wij u graag door naar onze website.

Adres: Stephensonstraat 23, 4004 JA Tiel

0344-640035 - info@fairwood.nl - www.fairwood.nl

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken