string(1) "b"
Profielfoto van Ekozijn

Ekozijn

Watermolenweg 22, 1611 XP Bovenkarspel

Over ons

Uw partner voor duurzame ramen en deuren
Ekozijn is Nederlands partner van Ewitherm. Ekozijn is een jong en ambitieuze bedrijf dat passieve ramen en deuren levert, met bereikbare waardes van Uw = 0,79 W/m2K.

Met jarenlange ervaring vanuit bouw en renovatie en het plaatsen van zonnepanelen is Ekozijn als onderneming gestart. Ekozijn levert vakkundig werk en investeert in goede verstandhoudingen tussen bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Moederbedrijf Ewitherm coördineert vanuit Duitsland. Het heeft een toppositie door onafgebroken inzet. Naleving van nationale en internationale criteria, vakkundigheid, flexibiliteit, evenals een neus voor technologische finesse is typerend. De producten, voldoen aan de hoge energie-eisen van de recente EnEV richtlijnen. Dit betekent voor u dat er een enorme besparing in energieverbuik.

Innovatiesterkte, standvastigheid en betrouwbaarheid weerspiegelt zich ook in de door de behaalde certificaten: het RAL-kwaliteitskenmerk, het KOMO-predikaat en het DIN EN ISO 9001-management-systeem.

Samen als team van specialisten in ramen en deuren uit kunststof, aluminium en hout kennen wij de eisen van morgen zeer goed. Hiermee bedoelen we niet enkel de heersende milieuproblematiek, maar ook de sterk gewijzigde situatie op zowel nationale en internationale markt. Op dit vlak zijn wij velen een stap voor en beschikken we over de perfecte oplossingen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ekozijn.eu