Profielfoto van Dros lighting

Dros lighting

Clausstraat 8, 3474 JZ Zegveld

Over ons

DROS LIGHTING: LED-verlichting armaturen, traploos dimbaar, warme kleuren, hoge kleurweergave, eenvoudige bediening, perfecte afwerking.

DROS LIGHTING

Projectverlichter en leverancier van o.a.: Modular, Delta Light, DecaLed en Big White/SLV, Metalmek, Cariboni, Astro, Lival, Project, Bel Lighting, Studio Italia, Philips, Lumiparts, Delta Light, Osram en Tridonic vsa`s en led drivers.

Naast deze merken ook onze DROS LIGHTING toepassingen: half fabrikaten en handige tools om bestaande verlichting eenvoudig te monteren, Led specials als strips en sturingen, het dimbaar maken van bijna elk armatuur, aangepast en omgebouwd in onze werkplaats.

DROS LIGHTING is een onderdeel van DROS SERVICE EN ONDERHOUD. Dros Service en Onderhoud is een elektrotechnisch montage- en installatiebedrijf opgericht door David Dros in 2004. Naast de installerende activiteiten van het bedrijf, is er vanuit de markt een groeiende vraag ontstaan naar een verlichtingsplan op maat, geheel uitgevoerd naar de wensen van de opdrachtgever.

Hieruit is DROS LIGHTING ontstaan, wij voegen de kennis uit het verleden samen met de innovaties van de toekomst! Projectverlichting en LedSpecials uitgevoerd met bestaande kwalitatief hoogwaardige merkprodukten, gecombineerd met een geheel nieuwe armatuurserie.

Produkten ontwerpen met een visie: duurzaamheid in produceren en energiegebruik maar wel met perfecte kleurweergave van lichtbronnen, de nieuwste LED-, energysavers halogeen- en gasontladingslichtbronnen.

Eigenzinnig ontwerp, superieure kwaliteit, topproduct van ontwerp tot en met de eindmontage! Design en productie door David Dros.