string(1) "b"
Profielfoto van Douchecabine.nl

Douchecabine.nl

Brahmsstraat 14, 6661 BG Elst

Over ons

Douchecabine.nl is de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en gesloten douchecabines.

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl

Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit en passen in elke badkamer. Het volledige assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen, doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen.


Eenvoudige installatie van uw douchecabine

Zoekt u naar een eenvoudige installatie, zonder tegelen of verbouwen? Bekijk dan eens onze vrijstaande gesloten douchecabines. Deze zijn eenvoudig te plaatsen in uw badkamer en bieden bij lekkages ook zeker een uitkomst!


Garantie op onze sanitair producten

Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij u standaard twee jaar garantie op al onze sanitair producten. Heeft u binnen deze termijn een probleem met bijvoorbeeld uw douchecabine? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u zoeken we dan naar de meest passende oplossing. Wij streven altijd naar perfectie.


Overige sanitair producten

Naast douchecabines, leveren wij ook producten voor de moderne badkamer zoals bad meubelen, inloopdouches, douchedeuren en badwanden in diverse modellen en maatvoeringen. Daarnaast bieden wij voor al onze opstellingen ook een bijpassende douchebak, die u zowel in de vloer als op de vloer kunt plaatsen. Onze deskundige klantenservice is altijd bereikbaar voor goed en deskundig advies.


Gratis bezorging van uw sanitair

Een ander voordeel van Douchecabine.nl, is dat wij ernaar streven om direct uit voorraad onze douchecabines en andere sanitair producten te leveren. Dit zorgt ervoor dat de levertijden kort zijn en u al snel van uw douchecabine gebruik kunt maken.

Contact

Neem rustig een kijkje tussen al onze douchecabines en het overige sanitair en ga op zoek naar het perfecte product voor uw badkamer.

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar!