Partner

District 70

District 70 is geïnspireerd door het feit dat katten en honden ongeveer 70% van hun tijd op dezelfde plek doorbrengen – of zoals wij het graag zouden noemen – hun district.

algemene informatie

Alle katten en hondeneigenaren weten dat hun harige vrienden een groot deel van de tijd op hun favoriete plek doorbrengen. District 70 is geïnspireerd door het feit dat katten en honden ongeveer 70% van hun tijd op dezelfde plek doorbrengen – of zoals wij het graag zouden noemen – hun district. Wij bieden deze slaperige honden en katten een comfortabel district om lekker in uit te rusten! Leven met huisdieren is een levensstijl voor veel mensen en wij zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van deze levensstijl!

Onze unieke katten – en hondenbedden doen zoveel meer dan alleen een plek bieden voor jouw huisdier om uit te rusten. Naast het verwennen van jouw huisdier met zijn nieuwe district, kan je tegelijkertijd ook jouw eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. Onze producten passen in ieder modern en stijlvol huis – niet dat jouw huisdier zich hier druk om maakt als hij ligt weg te dromen over zijn volgende avontuur.

artikelen

Casa 

Katten zijn altijd druk op zoek naar het zoeken van beschutte schaapplekjes.

Cocoon

De COCOON is een luxe, klassieke en rieten mand voor jouw kat of hond.

Toon alle 10 artikelen
collecties
District 70 heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Leehove 20
2678 MC De Lier

0174421866RECENSIES
CONTACT
Leehove 20
2678 MC De Lier

0174421866