Profielfoto van Dibbet

Dibbet

Anthonie Fokkerstraat 59, 3772 MP Barneveld
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Dibbet realiseert uw bouw en interieurs behoeftes. Dibbet Bouwbedrijf, Dibbet Doors en Dibbet Interiors maken dromen werkelijkheid.

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren. Dat doen we snel, goed en tegen een eerlijke prijs. Gebaseerd op persoonlijk advies en steeds met uw belang in het achterhoofd. Precies zoals we het zelf zouden willen, als het om onze eigen deur ging. Bij Dibbet Doors is alles mogelijk.

E. contact@dibbetdoors.nl
I. www.dibbetdoors.nl.

Dibbet Interiors maakt exclusieve 3D en 2D ontwerpen voor uw woning, buitenhuis, kantoor, u kunt het zo gek niet bedenken en wij ontwerpen het. Ook geven wij u graag advies over uw interieur. Onze visie is om het gehele totale plaatje te verzorgen, van de bouw tot en met het laatste potje op de tafel.Dit realiseren wij met onze twee andere bedrijven, Dibbet Bouwbedrijf Exclusief en Dibbet Doors. 

E. sophie@dibbet.nl
I. www.dibbetinteriors.nl

Bij Dibbet Bouwbedrijf doen wij alles zelf. Aanbouw, verbouw, tegelzetten, timmerwerk, schilderwerk, elektra en installatieklussen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als geen ander begrijpen wij dat een verbouwing stressvol kan zijn. Wij richten ons er dan ook op u te ontzorgen. Met één centraal aanspreekpunt en ons efficiënte vakwerk heeft u minimale overlast en maximaal resultaat. Dat is waar wij voor gaan.

E. info@dibbet.nl 
I. www.dibbet.nl

Showroom
Kijkje nemen in de showroom? Maak telefonisch een afspraak om er zeker van te zijn dat één van onze adviseurs u te woord kan staan!

Openingstijden
Bij Dibbet kunt u gewoon de telefoon pakken om uw vragen te stellen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen gedurende kantooruren 8:00 - 18:00 uur. Het telefoonnummer is 0342 49 00 11

Contact

Anthonie Fokkerstraat 59
3772 MP Barneveld
T. +31 342 49 00 11