string(1) "b"
Profielfoto van Di Alma Interiors

Di Alma Interiors

Mient 31, 1811 NB Alkmaar
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Specialist in authentieke krijt- en kalkverven, behang en RAW Stones Vloeren. Pure & Original Sterdealer, Carte Colori, Painting the Past, l'Authentique, Missoni, Arte, Zoffany, Designers Guild, Anthology, Morris & Co, Blanc d'Ivoire, Frezoli Lighting,

Di Alma is begonnen in 1996 met decoratief schilderwerk en dit groeide al snel uit tot totaalconcepten op het gebied van interieur. Ondertussen zijn wij een van de grootste verfspeciaalzaken Online en geven wij professioneel interieur- en kleuradvies. Ook adviseren wij je graag over de vele mogelijkheden van authentieke krijt- en kalkverven gecombineerd met onze luxe behangsoorten en bijzondere stoffencollecties.

Voor de uitvoering van wandafwerkingen, het herstofferen van meubels en confectioneren van gordijnen en blinds ben je bij di Alma aan het juiste adres. Wij werken met een enthousiast team van professionele schilders,behangers, stoffeerders en gordijnatelier.

Ga je een groot project schilderen of voorzien van wandbekleding?
Stuur een e-mail naar info@dialma.nl met je volledige adres gegevens en het aantal m2 per kleur/ behangsoort en wij bieden je een passende offerte op maat aan.

Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel voor een interieuradvies op maat, wij helpen je graag aan een fantastisch mooi eindresultaat!

Graag tot ziens, Team di Alma

Di Alma Interiors
Mient 31, 1811 NB Alkmaar
(parkeergarage Karperton)
072 5641672

Openingstijden Online: 24/7
Openingstijden Offline: donderdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.30

grijs