Profielfoto van Design Vloer & Raam

Design Vloer & Raam

Touwslager 9, 3861 Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren.

Over ons

Wij van Design Vloeren Nijkerk zijn een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Een speerpunt van ons is elk project beter willen doen dan de vorige, ongeacht de grootte. Voor ons is niets onmogelijk en samen met u creëren wij de perfecte sfeer en uitstraling waar u zich prettig bij voelt.

Ons team van nette en vakbekwame parketteurs hebben liefde voor het vak en oog voor detail. Zij verzorgen het plaatsen van uw nieuwe vloer tot in de puntjes, inclusief het plaatsen van de plinten en overige afwerkingen.

Vele consumenten gingen u voor en hebben Design Vloeren Nijkerk een unieke vloer laten plaatsen, afgestemd op hun specifieke wensen. Onder het kopje projecten treft u een aantal foto’s van projecten welke wij hebben mogen uitvoeren. We zijn er trots op en delen dit dan ook graag met u.


Net dat beetje extra

Wij geven net dat beetje extra en ontzorgen u van al uw werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het verwijderen en afvoeren van uw bestaande vloer. Bijkomende werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar en indien mogelijk voeren wij deze graag voor u uit.

Vele klanten gingen u al voor en wij realiseerden voor deze mensen hun droomvloer. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

contact

Design Vloeren Nijkerk
Touwslager 9, 3861SP Nijkerk

Tel: 033 - 760 19 99
of mail via het contactformulier.

Openingstijden
Maandag:       Gesloten
Dinsdag:        Op afspraak
Woensdag:     Op afspraak
Donderdag:    09.30 - 17.30
Vrijdag:          09.30 - 17.30
Zaterdag:       09.30 - 15.00
zondag:         Gesloten

Neem alvast een kijkje in onze showroom!