Profielfoto van De Steigeraar

De Steigeraar

Wielsterdijk 33 9024 BD  WEIDUM

Over ons

De Steigeraar ontwerpt en vervaardigt sinds 2005 unieke meubels voor binnen en buiten die ook nog eens speciaal voor u op maat worden gemaakt

De Steigeraar van binnenuit

De Steigeraar ontwerpt en vervaardigt sinds 2005 unieke meubels voor binnen en buiten die ook nog eens speciaal voor u op maat worden gemaakt. Aan het steigerhout valt het werkzame leven af te lezen. Als dragers van de bouwvakkers en hun materiaal, door specie en cement, regen en zon zijn ze 'gekleurd'. Weerbarstig maar vitaal en in een puike conditie om mooie meubels van te maken. Een tweede leven voor dit hout en dus goed voor het milieu.

Naast ons bestaande aanbod van steigerhouten meubelen, maken we ook combinaties met sloophout. Dit hout wordt uit oude Friese boerderijen gehaald maar ook het prachtige, wat sterker gekleurde sloophout uit Roemenië, wordt hiervoor gebruikt.

En nu is er nog een tak bijgekomen: meubels en vloeren van rustiek eiken. Het hout dat we gebruiken is voornamelijk afkomstig uit goed beheerde bossen. Eiken is sterk en duurzaam en uitstekend geschikt voor vloeren.

Zo ziet u maar weer: op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn oneindig.

Showroom

Laat je inspireren en kom langs

Welkom in onze virtuele showroom

We besteden veel tijd en energie aan het up to date houden van onze site. Toch willen wij u aanraden een keer bij ons langs te komen en te ervaren wat deze bijzondere meubels bij u los kunnen maken!

Bel voor een afspraak met : 058-2518515 of 06-42764252

Ons adres is:

De Steigeraar,
Bedrijventerrein Het Wiel,
Wielsterdijk 33,
(in de oude kaasfabriek tussen Jellum en Weidum)
9024 BD Weidum.

Openingstijden: Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 8.15 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we aanwezig van 8.15 tot 14.30 uur.