Profielfoto van Celeste Tuinmeubelen

Celeste Tuinmeubelen

Langstraat 3, 5595 AA Leende

Over ons

Celeste Exclusieve Tuin- en Serremeubelen is al jarenlang de specialist op het gebied van buitenmeubilair.

Over Celeste tuinmeubelen

Wij hebben een ruime keuze in kunststof vlechtwerk, RVS, Teak, Aluminium en Natuursteen. Doordat Celeste onder licensie haar producten laat produceren in Indonesië, onder strenge kwaliteitseisen, is Celeste in staat topkwaliteit te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen.

Het grootste deel van onze collectie bestaat uit onze eigen producten onder de naam Celeste Outdoor. Verder bieden wij ook andere A-merken aan als Hartman, Kettler, Borek- en 4seasons parasols en Happy Cocooning vuurtafels.

Indien u niet in staat bent om uw bestelde meubelen af te halen, bieden wij door heel Nederland onze bezorgservice aan. Dit doen wij al vanaf 0 euro!

Voor particulier en groothandel
Celeste vervult tevens een groothandelsfunctie en dat heeft als voordeel dat het grootste deel van de collectie altijd voorradig is en dus snel leverbaar. Wij verkopen wereldwijd onze producten, op containerbasis of via ons magazijn in Nederland. Bent u geinteresseerd in onze collectie vlechtwerk, RVS, aluminium, oude teak of natuursteen? Loop dan eens binnen bij Celeste Tuinmeubelen in Leende (direct onder Eindhoven) of neem contact op en vraag naar onze zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Service
Celeste is alleen gebaat bij tevreden klanten. Service staat om die reden hoog in het vaandel. Het grootste deel van ons assortiment zijn eigen producten, wij zijn dus niet afhankelijk van derden en kunnen daardoor problemen snel en adequaat oplossen.

Doordat wij onze producten in eigen beheer produceren, is maatwerk mogelijk. Bijvoorbeeld een extra smalle of extra lange tafel is bij ons geen probleem. Bij Celeste Tuinmeubelen vindt u uw unieke meubelstuk!

Outlet producten
Naast onze huidige collecties, verkopen wij mooie ook producten die bijvoorbeeld niet meer in de huidige collectie zitten, maar ook show-en beursmodellen of omdat ze wat kleine schoonheidsfoutjes hebben tegen dumpprijzen.

Door de zeer lage prijzen varieert het aanbod vrijwel iedere week, dus een bezoekje aan onze showroom is altijd de moeite waard. Klik op de rubriek OUTLET voor een aantal actuele aanbiedingen.

Contact

Celeste Exclusieve Tuinmeubelen

Langstraat 3-11

5595 AA Leende (direct onder Eindhoven aan de A2)

tel. +31 (0)40 2065104
info@celestetuinmeubelen.nl

OPENINGSTIJDEN VANAF 30 oktober 2017 ( winterseizoen )

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

VANAF 1 maart 2018 zijn wij weer 7 dagen geopend

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: www.celestetuinmeubelen.nl 

Merken

Verkoopt de volgende merken
Belakos - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken