Profielfoto van

Website

Over ons

Wie zijn die jongens van Burnies?

Twee broers en een vriend met ruime ervaring in de metaal- en kachelbranche begonnen in september 2009 vanuit hun schuur in Assen met het maken van hun eerste terraskachel. Wat als een hobby begon is nu uitgegroeid tot een bloeiend, jong en dynamisch bedrijf. Regelmatig zijn ze dan ook te zien op beurzen door heel Nederland waar ze altijd wel een leuke aanbieding voor je hebben. Inmiddels zijn hun zelfgemaakte terraskachels ook verkrijgbaar bij een snel groeiend dealernetwerk van kachelzaken en tuincentra door heel Nederland.

Handgemaakte tuinhaarden

Vol passie wordt iedere terraskachel met de hand gemaakt. Na veel testen en aanpassen zijn de terraskachels van Burnies in het afgelopen half jaar doorontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig product, waarbij over alles is nagedacht. Zo is niet alleen het deurtje uitneembaar en blijft het ruitje schoon tijdens het stoken, maar is ook het rookkanaal in losse delen afneembaar.

Veranda’s en overkappingen

Burnies beschikt over meerdere mogelijkheden om je Burnies terraskachel op je veranda of onder je overkapping te plaatsen. Voorheen kon dit alleen m.b.v. een dubbelwandig rookkanaal, maar tegenwoordig kan dit ook door het gebruik van bochten in het rookkanaal die het rookkanaal dan buitenlangs leiden. Zo geniet je voortaan vier seizoenen lang van je aanwinst! Meer informatie vind je op de Burnies website met webshop: www.burnies.nl.