Profielfoto van BRUSTOR

BRUSTOR

Muizelstraat 20, 8560 Wevelgem

Over ons

Brustor is een Belgische, familiale onderneming die door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationaal sterke speler in de markt van de zonwering. Brustor is fabrikant van zonneschermen met kantelbare lamellen of doek, terrasoverkappingen, verandazonwering en screens.

Over Brustor

Brustor is een Belgisch familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationaal sterke speler in de residentiële en projectmarkt van zonwering en buitenleven. Het aanbod zonweringsoplossingen wordt onderverdeeld in vier groepen:

Innovatie, kwaliteit en een bijzonder hoge graad van techniciteit zijn de pijlers waar je bij Brustor op kan rekenen.

Zoek snel een verdeler in jouw buurt ! 

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1965 startte Louis Brutsaert een eigen bedrijf in dekzeilen en huiszonwering. Het bedrijf onder de naam L. Brutsaert bouwde een stevige basis uit, met alle kennis en ervaring in huis werd in 1997 het merk Brustor gelanceerd. We zijn met Brustor erg snel gegroeid de laatste jaren, in 2011 lanceerden we de terrasoverkappingen met lamellendak, wat wij Outdoor Living noemen. Dat gaf een boost aan onze bedrijfsvoering en de productiesite werd te klein.

Pionier voor terrasoverkappingen

Als pionier inzake terrasoverkappingen met openschuifbare en kantelbare lamellendaken, vinden we het belangrijk om te blijven innoveren. Daarom gaan we steeds op zoek naar nieuwe oplossingen en gaan we tot het uiterste om van elk product een persoonlijke zonwering te maken op maat van jouw huis en tuin, waar je nog jaren van kan genieten. Onze aluminium terrasoverkappingen, zonneschermen, verandazonwering en screens zijn gemaakt met oog voor detail en hebben verschillende functies en opties die uw buitenruimte zowel beschermen als verbeteren.

We zijn trots op onze sterke groeicijfers en danken dit aan onze medewerkers en professioneel dealernetwerk. Innovatie, kwaliteit en een bijzonder hoge graad van techniciteit vormen nog steeds de sleutel tot het succes van Brustor.

De Brustor producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van erkende Brustor dealers.