string(1) "b"
Profielfoto van Bouwbedrijf B. Desaunois bv

Bouwbedrijf B. Desaunois bv

Appelmarkt 4, 1681 PE ZWAAGDIJK -OOST

Over ons

Bouwbedrijf Desaunois was vanaf 1890 gevestigd in het Noord-Hollandse Grootebroek. Dit dorp, vlakbij Enkhuizen, ligt in het hart van West-Friesland. Sinds 2006 is Desaunois gevestigd in Zwaagdijk-Oost.

Desaunois heeft ruim 125 jaar ervaring

Bouwen in een traditie betekent dat ervaring van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ervaring die we uiteraard combineren met de meest moderne bouwinzichten. Inzicht in techniek, materialen en duurzaamheid. Desaunois is gegroeid van de kleine dorpsaannemer in de 19e tot de eerste klas leverancier van vrijstaande woningen in de 21e eeuw. Eerlijk duurt het langst. In de derde eeuw van ons bestaan zijn we thuis in Noord-Holland en Flevoland (incl. Noordoostpolder).

65 vakmensen
Per jaar leveren wij circa 80 nieuwe, vrijstaande woningen op. In onze eigen timmerwerkplaats maken wij met zorg hardhouten trappen, serres, erkers en speciale kozijnen. Wat dat betreft is de ambachtelijke sfeer in onze werkplaats nog net als in het prille begin. Er werken continu 65 vakmensen bij Desaunois. Als erkend leerbedrijf verzorgen wij de opleiding van vakbekwame, kwaliteitsbewuste timmerlieden.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website www.desanois.nl voor meer woningen.