string(1) "b"
Profielfoto van Bontebal Interieur

Bontebal Interieur

Dorpsstraat 149, 2761 AL Zevenhuizen
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
Gesloten
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Bij Bontenbal Interieur slaagt u gegarandeerd: hier is keuze uit veel materialen en kleuren en voor elk budget.

Ons assortiment:

Op het moment dat de eerste zonnestralen door het raam vallen en als het voorjaar nadrukkelijk op de deur klopt is een zonwering geen overbodige luxe. In tegendeel zelfs. Het zorgt er heerlijk voor dat uw huis koel blijft tijdens de warme zomerdagen. Bij Bontenbal Interieur bent u aan het juiste adres voor een zonwering met een topkwaliteit. Nog mooier: bij Bontenbal Interieur kunt u ook uw binnenzonwering op maat laten maken.

De huizen, die nu worden opgeleverd, hebben vaak allemaal vloerverwarming. Een mooie en geschikte vloer daarvoor is een vloer van pvc-stroken. Deze stroken zijn dun, zodat er niet veel energie verloren gaat en ze zijn slijtvast: er zit dertig jaar garantie op! De pvc-stroken worden net als laminaat gelegd. Ook kunnen de pvc-stroken over tegels heen gelegd worden. De stroken zijn verkrijgbaar in veel verschillende dessins en kleuren.

Bent u nog op zoek naar nieuwe gordijnen? Kom snel eens een kijkje nemen bij Bontenbal Interieur en laat u adviseren voor het mooiste resultaat. Bij Bontenbal is er een ruime keuze tussen prachtige stoffen, zowel effen als met een print en kleur. Ook vitrage is verkrijgbaar: glasvitrage, sluiergordijnen of met kant. Zowel gordijnen als vitrage zijn in alle lengtes mogelijk: kamerhoog of alleen voor het raam. Alle gordijnen en vitrage worden op maat gemaakt.

Naast de genoemde diensten/producten doen wij uiteraard nog veel meer. Zo hebben we een ruim assortiment in verschillende tapijten. Daarnaast hebben we laminaat, houten vloeren, vinyl/marmoleum, inbetween en horren. Het is zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Bontenbal Interieur in Zevenhuizen. De koffie staat klaar.

 

Meer informatie:

Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.bontenbal-zevenhuizen.nl/