Profielfoto van Beltraco Benelux B.V.

Beltraco Benelux B.V.

Biestkampweg 21, 5249 JV ROSMALEN

Over ons

Beltraco Benelux B.V. verzorgt scholingen, verricht reparaties en levert producten voor herstel van schades aan harde oppervlakken zoals hout, kunststof, sanitair, keramiek, porselein, gelakt, folie, natuursteen, composiet maar ook reinigingsproducten,en onderhoudsproducten behoren tot het assortiment voor de zakelijke markt in de Benelux. Al vele jaren leveren zij de kwaliteitsproducten van het Duitse Heinrich König, producent en ontwikkelaar van producten voor waardebehoud en reparatie van hout, natuursteen, metaal enz. en Proffill Products, reparatieproducten voor sanitair. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een oplossing voor. Beltraco levert alleen topproducten.

Picobello shop

Voor particulieren hebben zij een apart productprogramma op de website www.picobello-shop.nl. De producten voor de consumentenmarkt zijn al jarenlang tot volle tevredenheid door de professional in gebruik. Mocht de reparatie te ingewikkeld of te groot zijn, dan kun je ook de reparatieservice inschakelen.

Natuurlijk wensen zij je geen schades toe, maar mocht je Beltraco nodig hebben, dan zijn zij er om je probleem op te lossen.