Partner

Beltraco Benelux B.V.

Beltraco Benelux B.V. verzorgt scholingen, verricht reparaties en levert producten voor herstel van schades aan harde oppervlakken zoals hout, kunststof, sanitair, keramiek, porselein, gelakt, folie, natuursteen, composiet maar ook reinigingsproducten,en onderhoudsproducten behoren tot het assortiment voor de zakelijke markt in de Benelux. Al vele jaren leveren zij de kwaliteitsproducten van het Duitse Heinrich König, producent en ontwikkelaar van producten voor waardebehoud en reparatie van hout, natuursteen, metaal enz. en Proffill Products, reparatieproducten voor sanitair. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een oplossing voor. Beltraco levert alleen topproducten.

MEER TONEN
algemene informatie

Picobello shop

Voor particulieren hebben zij een apart productprogramma op de website www.picobello-shop.nl. De producten voor de consumentenmarkt zijn al jarenlang tot volle tevredenheid door de professional in gebruik. Mocht de reparatie te ingewikkeld of te groot zijn, dan kun je ook de reparatieservice inschakelen.

Natuurlijk wensen zij je geen schades toe, maar mocht je Beltraco nodig hebben, dan zijn zij er om je probleem op te lossen.

artikelen

Reparatieset tegels

U heeft zich al een lange tijd gestoord aan een beschadiging in een wand-/ vloertegel. Met Kerami-F...

Reparatieset douchebak

Proffill acryl reparatie set voor de reparatie van splinters, krassen, putjes en inkepingen in acryl...

Toon alle 8 artikelen
collecties
Beltraco Benelux B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Biestkampweg 21
5249 JV ROSMALEN

0736450343


RECENSIES
CONTACT
Biestkampweg 21
5249 JV ROSMALEN

0736450343