Profielfoto van Batavia GmbH

Batavia GmbH

Weth. Buitenhuisstraat 2a, 7951 SM Staphorst

Over ons

BATAVIA is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van innovatieve technische producten voor professionals en doe-het-zelvers.

Batavia, Tools to Build

Waarom?
Batavia producten bezitten overtuigende eigenschappen waar je mee wilt werken als gebruiker en waar je gewoon trots op bent. 

Hoe?
Batavia ontwikkelt vernieuwende producten voor de professionele en de doe-het-zelf wereld en heeft voor iedere klus een innovatieve oplossing.

Wat?
Batavia biedt sterk functioneel gereedschap waarmee iedere klus uitstekend kan worden volbracht; daarnaast biedt Batavia een aangename prijs-kwaliteitsverhouding.

Wie is Batavia?

Het gereedschapsmerk Batavia is een jong bedrijf gestart in 2009. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, met vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De economische turbulentie heeft ons niet weerhouden om voortdurend innovatieve producten op de markt te introduceren. Batavia is naast de grote bekende merken een sterke partij in de branche.

Wij bieden innovatieve, aantrekkelijke en exclusieve producten en concepten aan. Onzs product portfolio bestaat onder andere uit elektrisch gereedschap, in- en om het huis, werkplaats en andere belangrijke markten. Al onze producten zijn voorzien van kwaliteitscertificering. Uitgebreide ondersteuning en service is gegarandeerd.