Profielfoto van BARENTSZ Ontdekkingshuizen

BARENTSZ Ontdekkingshuizen

Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum

Over ons

BARENTSZ Ontdekkingshuizen: Een eigenzinnig, comfortabel en energieneutraal ‘Nordic’ huis

Wij zijn gefascineerd door de robuuste eigenzinnigheid van de Scandinavische bouwstijl. De passie voor bouwen met hout is ook onze drijfveer. Die ‘look en feel’ van huizen in Scandinavië geeft ons de inspiratie voor opmerkelijke eigenwijze-eigentijdse Barentsz Ontdekkingshuizen.

Houtskeletbouw-huizen met een natuurlijke uitstraling, perfect geïsoleerd en met een maximum aan wooncomfort. Een Barentsz-huis.

Een huis bouwen om zelf in te wonen. Precies op je eigen voorwaarden. Een huis dat comfortabel is en duurzaam. Van de modernste technieken voorzien en dat toch heel natuurlijk en authentiek aanvoelt. 

Een vrijstaand huis (laten) realiseren kan makkelijker en sneller dan je denkt. Tenminste, als je een robuust en heerlijk comfortabel huis zoekt, gemaakt voor ons noordelijke klimaat en ook nog eens onderhoudsvriendelijk en energieneutraal: een Barentsz Ontdekkingshuis (100% electrisch en ‘Nul op de meter’).

Wij beseffen ook dat het een mooie, maar spannende ontdekkingsreis is om zelf een robuust, houten huis te ontwerpen en te laten bouwen. Onze ervaren crew zet met plezier iedere stap met je mee, op weg naar je droomhuis.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website