Partner

Baderie BV

Waarom Baderie? Onze aanpak: van advies tot installatie alles wordt zorgeloos geregeld Ruim 50 showrooms met grote selectie A-merk sanitairproducten en inspirerende badkameropstellingen. Mooi complete badkamers voor elk budget  

Website
algemene informatie

Gratis magazine

Vraag een gratis Baderie Magazine aan boordevol inspiratie en informatie rondom uw badkamer en de werkwijze van Baderie.

Bestel hier het Baderie Magazine

3D Badkamer ontwerpen

Baderie helpt u graag op weg met uw badkamerontwerp. Met het 3D badkamer ontwerpprogramma van Baderie kunt u eenvoudig aan de gang met het ontwerpen van uw droombadkamer.

Start het Baderie 3D badkamer ontwerpprogramma

Over Baderie

Baderie is al 35 jaar de badkamerspecialist van Nederland en weet precies om maximaal comfort te realiseren binnen elke beschikbare ruimte en elk budget.

De grote kracht is dat Baderie volledige badkamer kan realiseren en zowel de uitstraling als functionaliteit centraal stelt. Daar zijn verschillende disciplines voor nodig en Baderie heeft ze allemaal in eigen huis. Baderie geeft niet alleen advies en doet het installatiewerk, maar ook het metselwerk, muren plaatsen, leidingwerk, elektra, stucwerk,etc. kan Baderie voor u verzorgen. Als klant hoeft u niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijven, één contactpersoon bij Baderie regelt alles. Daarin is Baderie echt vrij uniek. De manier waarop Baderie een badkamer tot stand brengt is gewoon zó comfortabel.

artikelen

All-in badkamer 12.995,-

De All-in € 12.995,- badkamer van Baderie is een strakke badkamer die compleet wordt geleverd inc...

Bergen badkamer

De Bergen badkamer van Baderie is een mooie moderne badkamer van topkwaliteit.  

Toon alle 7 artikelen
collecties
Baderie BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
De Ooyen 7a
4191 PB GELDERMALSEN

0418655100


RECENSIES
CONTACT
De Ooyen 7a
4191 PB GELDERMALSEN

0418655100