Profielfoto van Axess Europe

Axess Europe

Drevendaal 22, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Over ons

Reeds sinds 1999… gaan wij voor innovatie en duurzaamheid, AXESS behoort dan ook tot de meest kwalitatieve aanbieder van Zwembadoverkappingen.

Met het IPC team, zijn we een internationale marktleider geworden,
en hebben de voorbije jaren een overgroot aanbod van geinstalleerde overkappingen op onze naam staan. Wij verbinden ons tot het leveren van top-kwaliteit. Elk van onze producten is 100 % uitgetest alvorens het de productie-eenheid verlaat. Onz ervaring wordt steevast aangewend om u producten te kunnen bieden die voldoen aan de grootste kwaliteitseisen. Met onze hoogstaande Research en Development afdeling én onze edEngineering afdeling kunnen wij u verzekeren dat onze producten zullen werken zoals ze werken ontwikkeld. Wij blijven steevast investeren om u ook de komende jaren de best-functionerende, kwalitatiefste producten te kunnen aanbieden. Door middel van de ruime waarborg die u ontvangt bij uw aankoop bent u eens te meer verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Hoog-kwalitatieve montage en onderdelen in combinatie met superieure, gepatenteerde designs hebben het IPC Team een wereldwijde marktleider in zwembadoverkappingen gemaakt. De introductie van de gepatenteerde SPA-overkappingen voor jacuzzis in 2005 zijn een tekenend voorbeeld van de continue innovaties in ons aanbod. Onze gepatenteerde zwembad- en spa-overkappingen garanderen u optimale kwaliteit. Onze innovaties houden ons steeds een stapje voor ten opzichte van onze concurrenten. Welk type overkapping u ook kiest, u mag steeds zeker zijn dat u een overkapping kiest van de hoogst mogelijke kwaliteit.
De garantie/waarborg voor elk van onze modellen is één van dé beste in onze sector. Wij beschikken over een speciaal uitgebouwd service-netwerk met ervaren techniekers voor alle eventuele na-services aan uw overkapping.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspirate bezoek ook eens onze website: https://www.axess-europe.com/